ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

"Μάτι" και με τον νόμο...

Νομικά κατοχυρωμένο είναι πλέον το…μάτι που κάνουν κάθε λογής ηδονοβλεψίες να τραβούν «κρυφές» φωτογραφίες κάτω από τις κοντές φούστες των γυναικών.
Δικαστήριο της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ αθώωσε τον κατηγορούμενο Κρίστροφερ Κλίβελαντ που το 2013 είχε συλληφθεί να τραβάει φωτογραφίες κάτω από μίνι φούστες γυναικών που περπατούσαν αμέριμνες στο δρόμο.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην φωτογραφική του μηχανή δεκάδες
φωτογραφίες γυναικών, όμως η δικαστής Juliet McKenna τον έκρινε αθώο.
«Το δικαστήριο δεν βρήκε στοιχεία ενοχής γιατί αν κάποια γυναίκα ντύνεται έτσι (με μίνι) και κυκλοφορεί μέρα, σε τόσο κόσμο, σίγουρα δεν θέλει ιδιωτικότητα», αιτιολόγησε την ετυμηγορία της η δικαστής.
Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη, εξωφρενική απόφαση έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα σε συλλόγους γυναικών που διαμαρτύρονται ότι το εν λόγω δικαστήριο έδωσε πλέον το δικαίωμα στον κάθε ένα να τις φωτογραφίζει στο δρόμο προς ίδιαν τέρψη.
makeleio

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις