ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Οι αναπληρωματικοί υπερασπιστές της Δημοκρατίας


Κάποιοι ισχυρίζονται πως η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Έχει όμως αναπληρωματικούς, έχει «πάγκο» που λένε και στο ποδόσφαιρο. Έτσι στην ψηφοφορία για τις τροπολογίες του ΕΝΦΙΑ, τελικά είπαν «ναι» 51 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ την τροπολογία καταψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Χρυσής Αυγής, της ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές Χρήστος Αηδόνης, Μίμης Ανδρουλάκης, Βασίλης Καπερνάρος, Γιώργος Κασαπίδης, Γιάννης Κουράκος και Πέτρος Τατσόπουλος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας.
Επειδή λοιπόν οι προπονητές της ομάδας της συγκυβέρνησης, Σαμαράς-Βενιζέλος,
φοβήθηκαν ότι κάποιοι βουλευτές τους θα είχαν για διαφόρους λόγους μειωμένη μνημονιακή απόδοση στο μάτς με τον ΕΝΦΙΑ, κατέβασαν στα έδρανα τους αναπληρωματικούς.  

Αξίζει λοιπόν να δούμε ποιοι ψήφισαν «ναι» διότι όπως και να έχει αυτοί που ψήφισαν «ναι» για άλλη μια φορά έγραψαν ιστορία. Όμως έχει αποδειχθεί ότι η ιστορία του τόπου μας γράφτηκε με τα « μεγάλα όχι» και ουχί με τα με τα αναπληρωματικά «ναι».
Αξίζει λοιπόν, δια πάσαν μελλοντικήν χρήσιν να θυμόμαστε τα ονόματά των προθύμων του ΕΝΦΙΑ.

Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις