ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

“Αντιρατσιστικός” : ένας νόμος χωρίς αιτία και υπόβαθρο

  Του Χρήστου Μπαλάσκα
Μερικές φορές αισθάνομαι ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου.  Ποιος θα μπορούσε να βάλει στο μυαλό του το 1990-91  ότι θα έρθει η μέρα που θα πουν τον Έλληνα ρατσιστή και μάλιστα θα φτιάξουν και ειδικό νόμο για να τον βάλουν στον “ίσιο δρόμο” .
Τότε ήταν που ανοίγαμε τα σπίτια μας στους Αλβανούς, συλλέγαμε τρόφιμα, τους δίναμε χρήματα  και ρούχα, κάναμε εράνους, στέλναμε φάρμακα στην Αφρική κάναμε συμπαράσταση στους Παλαιστίνιους, στους
Αφγανούς , στους Ιρακινούς, στους Κούρδους και δώσε ΜΚΟ και στείλε χρήμα στα παιδάκια στην Αιθιοπία και δώσε στην UNICEF και  βοήθα τους γιατρούς χωρίς σύνορα και να οι ανθρωπιστικές βοήθειες  για να έρθει η μέρα που θα σε πουν ρατσιστή….  Για ποιον λόγο;

Απλά και μόνο γιατί εκφράζεις το πρόβλημα που κανένας δεν θέλει να ακούει .  Σου λένε σεβασμό στην διαφορετικότητα την οποία οι ίδιοι δεν σέβονται αφού όποιος δηλώνει διαφορετικός γίνεται αυτόματα ρατσιστής.
Δεν έχει σημασία αν φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου, αν χάνεις  πέντε χρόνια ζωής κάθε φορά που  αργεί το παιδί από το φροντιστήριο, αν σου φαίνεται ανέκδοτο το να πάει η μάνα σου μονή της στην τράπεζα για την σύνταξη, ούτε καν το πώς ένιωσες όταν ειδές το σπίτι σου παραβιασμένο, τα πράγματα σου πεταμένα και ανάστατα, και τους κόπους σου εξαφανισμένους. Ποιος νοιάζεται αν εκεί που έπαιζες όταν ήσουν  παιδί  τώρα συχνάζουν αλλοδαπές πόρνες και τοξικομανείς   και η μυρωδιά από τα ούρα σε κρατάει ένα χιλιόμετρο μακριά; Εσύ πρέπει να σέβεσαι.
Να σέβεσαι αυτόν   που ήρθε απρόσκλητος στο σπίτι σου και επιβάλει τους κανόνες του, αυτόν που δεν σέβεται τον πολιτισμό σου και κάνει παραεμπόριο και κατουράει στην Ακρόπολη, αυτόν που δεν σέβεται την ιδιοκτησία αλλά ούτε καν την ζωή σου.
Είναι υποχρέωση σου να δεχτείς την ανωμαλία σαν φυσιολογική και να σταματήσεις να εκφράζεσαι.
 Γιατί έτσι πρέπει!
 Είναι δικαίωμα του καθενός το τι κάνει στο κρεβάτι του σου λέει… Ναι έλα όμως που δεν το κάνει στο κρεβάτι του και σου το δείχνει στην τηλεόραση και στο ιντερνέτ, έλα που  το προβάλουν σαν μόδα και δίνουν αρνητικά πρότυπα στην νεολαία. Ρωτώ λοιπόν εγώ. Υπάρχει κάποιος συσχετισμός ανάμεσα στο τι κάνει στο κρεβάτι του ο καθένας με την καθημερινή υπερπροβολή της ομοφυλοφιλίας ; Ο μονός εχθρός των ομοφυλόφιλων είναι οι ίδιοι.  Μόνοι τους δηλώνουν διαφορετικοί κάνοντας gay parade, μόνοι τους γίνονται προκλητικοί και αντιπαθείς   με την κοινωνική τους συμπεριφορά και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να υιοθετήσει   τις πάρα φύση επιλογές τους.
Σαν σάλτσα έχουμε και την άρνηση του ολοκαυτώματος. Δουλεία δεν είχε ο διάολος, πηδούσε τα παιδιά του λέει ο λαός…. Ποιός Έλληνας του 2014 έχει καημό να αρνηθεί το ολοκαύτωμα και γιατί η γνώμη του είναι τόσο σημαντική που πρέπει να θεσπιστεί και νόμος για να αλλάξει είναι κάτι που μονό η ψυχολογία μπορεί να εξηγήσει.
Συνοψίζοντας έχουμε ένα νόμο που τιμωρεί Έλληνες πολίτες για τα λάθη των Αμερικανών, των ναζί, των αποικιοκρατών και των λοιπών προοδευτικών κρατών. Ένα νόμο φτιαγμένο φωτογραφικά   που μόνο ένας ηλίθιος  θα πίστευε ποτέ ότι θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο πανικός κύριοι είναι ο χειρότερος σύμβουλος και  οι βλακείες πληρώνονται, ας ελπίσουμε ότι δεν θα τις πληρώσουμε και αυτές εμείς πέφτοντας στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις