ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Βάλτε τώρα που γυρίζει…

Λίγο ακόμα και η υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας θα μπει στο «πάμε στοίχημα».
Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι…
Πρώτοι και καλύτεροι είναι οι διαρρεόμενοι ως υποψήφιοι πρόεδροι όπως ο συμπαθής κατά τα άλλα σύντροφος Φώτης, η καθ΄ όλα αντιπαθής Μαρία, η γνωστή εκφωνήτρια-βουλευτής-πρόεδρος-επίτροπος και εσχάτως στέλεχος διεθνούς οργανισμού, ο Κώστας Σημίτης, γνωστός και ως ελαιοτριβείο της διαπλοκής, αλλά και διάφοροι άλλοι που
βαρυέμαι να γράφω και τα ονόματά τους.

Υπάρχουν οι αυτοπροτεινόμενοι ως υποψήφιοι πρόεδροι όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Κεμάλ Μπουτάρης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, γνωστός και ως ο πατέρας της Ζωής και διάφοροι άλλοι που βαρυέμαι να γράφω και τα ονόματά τους.
Υπάρχουν επίσης οι «εμβόλιμες» υποψηφιότητες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος, ο σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης, ο Κώστας Καραμανλής και ένα τσούρμο ακόμα που βαρυέμαι να γράφω και τα ονόματά τους.
Τέλος, πρέπει να μνημονεύσω και τις «κουφές» υποψηφιότητες όπως του Δημήτρη Σιούφα, της Μαριέττας Γιαννάκου, της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ και άλλων.
Πάντως έτσι που πάει το πράγμα δεν θα εκπλαγώ αν ακούσω ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Θεόδωρος Τσουκάτος, παρατήσουν ποτάμια και βαλίτσες και δηλώσουν παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο για την ομαλότητα και στις 180 κατ΄ερανισμόν ψήφους.
Πάντως, αν και είναι νωρίς ακόμη, άπαντες οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε…
Βάλτε τώρα που γυρίζει…

Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις