ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Στελεχάρα του Λοβέρδου, ο Γιάννης Μίχας. Φλουρί κωνσταντινάτο...

Πονηρός ο πάντοτε βολεμένος (με όλες τις καταστάσεις) Γιάννης Μίχας. Ενώ ήταν εδώ και κανα χρόνο δίπλα στον Λοβέρδο και εμφανιζόταν ως ο Παναγιωτακόπουλός του στις συγκεντρώσεις, προσχωρεί τώρα και με χαρακτηριστική καθυστέρηση στη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. του πρώην υπουργού.
Περίμενε μπας κι ο Βενιζέλος έλεγε καμιά καλή κουβέντα στον Σαμαρά και παρέμενε πρόεδρος του ΕΦΕΤ (Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων)
εκεί που τον είχε διορίσει με αξιοκρατικά κριτήρια ο εκκολαπτόμενος πολιτικός αρχηγός, την περίοδο που διέλυε τη δημόσια Υγεία ως αρμόδιος υπουργός της. Αλλά, μπα! Η κυβέρνηση έχει επιλέξει τον αντικαταστάτη του -απομένει απλά η τυπική ακρόασή του από τη σχετική επιτροπήτης Βουλής- κι ο ζωγράφος του Πειραιά Γιάννης, παίρνει το δρόμο για τη στελέχωση της αυλής του... σύγχρονου Ναπολέοντα!
http://www.lykavitos.gr/2012/12/blog-post_6753.html

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Κρίμα. Στον Ε.Φ.Ε.Τ. πενθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗ ΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΡΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ(ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗ- ΜΑΙΑ).ΔΗΛΑΔΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΙΚΑ ΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙ ΟΣ ΣΕ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΘΕΣΗ,ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ"ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑΥ ΜΑΖΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις