ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ερχονται οι τζιχαντιστές της Κουμουνδούρου…

Γράφει ο Τρόμος
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους αποκεφαλισμούς
-Αν πέσει η κυβέρνηση εγώ θα βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό…
φωνάζει από το πρωί στα κανάλια ο Άδωνις.
Αίφνης, ο θανατηφόρα κρατιστής, αντιμεταρρυθμιστής και λάτρης του πελατειακού κράτους Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επί 2 συναπτά έτη δεν έχει διώξει ούτε έναν κηφήνα του Δημοσίου (αντίθετα έδωσε προαγωγές σε πολλά κομματόσκυλα πασόκους), βρήκε στο
πρόσωπο της Δούρου τον δαίμονά του.
Για την ακρίβεια η Δούρου είναι για τον Μητσοτάκη το άλλοθι που αναζητούσε απεγνωσμένα για να συνεχίσει την αντιμεταρρυθμιστική σιέστα του. Τι έκανε όλο αυτό το διάστημα;
Απίδια μάντολες.
Είναι κατανοητές οι ενστάσεις όσων υποστηρίζουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βρει καταφύγιο πασόκοι τζιχαντιστές και οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν το πελατειακό κράτος της μεταπολίτευης. Οπως επίσης δίκιο έχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς ότι και να ψηφίσει κανείς το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει.
Δείτε για παράδειγμα τον Βενιζέλο. Τώρα που διαπιστώνει ότι η ΝΔ βρίσκεται στο 8-10% ζητά κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και φλερτάρει ανοιχτά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε ότι ο αντιπρόεδρος ρίχνει χοντρό φτύσιμο στον Σαμαρά, τον διορατικό.
Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και αμείλικτη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη αυτοδύναμος κι όσο τρενάρουν τις εκλογές τόσο το αγγούρι θα μεγαλώνει.
Αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 42-45% και συριζαίοι κομμάντος είναι έτοιμοι να μπουκάρουν από τις Σκουριές ως το Μέγαρο Μαξίμου.
Και με το δίκιο τους.
Οταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουν ότι τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρέα με τους νταβατζήδες των ΜΜΕ και τούς κολλητούς τους επιχειρηματίες, είχαν πάρει παρτούζα τις τράπεζες (παλαιότερα την Αγροτική, στην συνέχεια το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), γιατί να μην θέλουν να μπουκάρουν με κονσερβοκούτια στην εξουσία;
Οταν διαπιστώνουν ότι τα λαμόγια απλά παρελαύνουν από τα Δικαστήρια και στην συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι, γιατί να μην θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τα κλειδιά του χρεοκοπημένου Παραδείσου;
Αφού διαπιστώνουν πως ακόμη και τώρα κάποια λαμόγια τρώνε με χρυσές κουτάλες.
Στο κάτω κάτω ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, η Ρένα Δούρου και η πλειοψηφία των στελεχών της Κουμουνδούρου και των συνιστωσών είναι νέα παιδιά. Βράζει το αίμα τους.
Δεν μιλάμε για τους παππούδες, τον Λαφαζάνη και τον Δραγασάκη.
Ακόμη και η αλανιάρα Ρόζα με τον Ρούντι Ρινάλντι είναι νέα παιδιά, στην δεύτερη εφηβεία τους.
Σωστά λοιπόν σχεδιάζουν να μπουκάρουν  με τα κονσερβοκούτια στην χλίδα και στα ταμεία της παρηκμασμένης εξουσίας.
Ο πρώτος, στο γραφείου του οποίου θα μπουκάρουν, είναι ο Στουρνάρας. Στο αρχηγείο του χρήματος. Η Τράπεζα της Ελλάδος που έχει την εικόνα των υπολοίπων τραπεζών θα είναι το πρώτο άνδρο του συστήματος που θα πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ο Στουρνάρας να προλάβει να βγάλει κιχ.
Δεν πρόλαβε να μάθει και να πιλοτάρει ώστε να αποδράσει-εκτός κι αν γίνει Batman και πετάξει από την ταράτσα της Τράπεζας Ελλάδας.
Ημίγυμνες θα χορεύουν πάνω στο γραφείο του οι τζιχαντίστριες συνιστώσες κραδαίνοντας καλοτροχισμένες λάμες που θα ακτινοβολούν στους τοίχους του πολυτελούς γραφείου του.
Από εδώ θα τον αναγκάσουν να τους δώσει τα εμβάσματα για όσους έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Τα στοιχεία για τα θαλασσοδάνεια του Τ.Τ αλλά και των υπολοίπων τραπεζών στα λαμόγια τους μηντιάρχες οι οποίοι τα έκαναν βίλες, κότερα και ξανθές βίζιτες.
Μετά την Τράπεζα της Ελλάδας θα μπουκάρουν και στα υπόλοιπα συστημικά κέντρα της εξουσίας-έχει γίνει ήδη η χαρτογράφηση από τους κόκκινους Απάτσι-ιχνηλάτες.
Με ξανθές βίζιτες, λιμουζίνες, θαλαμηγούς και δίμετρες γραμματείς χωρίς εσώρουχο θα διοικούν το κράτος και τα τάγματα του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι κάνουν όλες (οι εξουσίες).
Στην δεν ΕΡΤ θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη, αφού πρώτα αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές του ΣΥΡΙΖΑ την Βούλτεψη προς παραδειγματισμό.
Οσο για τα λαμόγια που πήραν δάνεια, έβγαλαν τα δις στο εξωτερικό και χρεοκόπησαν τις εταιρίες τους θα γίνεται το εξής:
Mια ομάδα εκτελεστών από το στρατιωτικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκέπτεται τον επιχειρηματία-ακόμη κι αν ο τελευταίος ζει μεταμφιεσμένος σαν ράφτης του Παναμά.
Οι κομμάντος του ΣΥΡΙΖΑ θα του δείχνουν την φωτογραφία από τους αποκεφαλισμούς των τζιχαντιστών και ταυτόχρονα θα του κόβουν το μικρό του δαχτυλάκι. Καθώς θα αναβλύζει το αίμα κι εκείνος θα έχει στο μεταξύ κατουρηθεί, οι κόκκινοι κομμάντος θα του ζητάνε να επιστρέψει σ΄αυτούς τα κλεμμένα.
Όποιος αντιστέκεται θα πεθαίνει μέσα από μια διαδικασία βασανιστηρίων που όμοιά της δεν θάχει ξαναϋπάρξει.
Ετσι όλα τα λαμόγια που υποδύονται σήμερα ότι κάνουν χάρη στην Δικαιοσύνη που καταθέτουν, θα επιλέξουν να σώσουν το τομάρι τους και θα επιστρέψουν με δημοκρατικές διαδικασίες τα κλεμμένα.
Την ίδια μεταχείριση θα έχουν και τα θαλασσοδανεισμένα ΜΜΕ.
Θα τους κλείσουν τις στρόφιγγες και ένας μετά τον άλλο τα λαμόγια οι εκδότες και οι καναλάρχες, θα πάρουν την άγουσα για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ (ειδικά για τα λαμόγια των ΜΜΕ).
Εκεί θα τους πηδάνε Πακιστανοί, Ρουμάνοι και Τσετσένοι κρατούμενοι.
Οσο για τις ξανθές γκόμενες-βίζιτες που έχουν οι μηντιάρχες αυτές θα τις παίρνει παρτούζα ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια θα τις αφήνουν εγκύους και θα γεννιούνται τα νέα τζιχαντιστάκια-συριζάκια.
Επειδή τα δις που έχουν κλέψει τα λαμόγια είναι πολλά θα το βουλώσουν και οι δανειστές, αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνεπής στις πληρωμές δανείων και τοκοχρεωλυσίων.
Σε περίπτωση που τελειώσουν τα ευρώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώνει πλαστά ευρώ σε υπόγειο νομισματοκοπείο που θα χτίσει κάτω από την ΓΑΔΑ για ξεκάρφωμα.
Λεφτά υπάρχουν και όπως βλέπετε τα τρώνε τα λαμόγια του συστήματος εξουσίας.
Γιατί να μην βουτήξουν στο μέλι και τα νέα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ; Μάνα δεν τα γέννησε κι αυτά ρε γαμιόληδες; Μόνο εσείς θα πηγαίνετε σε Gstaad, Μυκόνους, Νέες Υόρκες και L.A;
Οχι ρε πούστηδες! Ερχονται-όπου νάναι -στην εξουσία οι τζιχαντιστές του ΣΥΡΙΖΑ και κουβαλάνε μαζί τους και τον Τρόμο.
Θα σας τα πάρουν όλα. Θα αλλάξουν χέρια τα κλεμμένα. Κοιτάξτε λαμόγια να γλιτώσετε τουλάχιστο την ζωούλα σας.
Ερχονται οι τζιχαντιστές της Κουμουνδούρου...Ερχεται ο Τρόμος…
http://kourdistoportocali.com/post/38154/tromos

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις