ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αν παραιτηθεί, με ποιον θα σπάμε πλάκα;;;

Όλο και πιο δύσκολη  γίνεται μέρα με την μέρα η παραμονή του Αδώνιδος στην επικαιρότητα και στην τηλεοπτική χωματερή των πολιτικών.  
Κάθε μέρα είναι αναγκασμένος να επινοεί κάποια νέα ηλιθιότητα, που θα καταπιούν αμάσητη οι ψηφοφόροι του, μιας και δεν διαθέτουν εκ φύσεως την ικανότητα του σκέπτεσθαι, ενώ παράλληλα ο ίδιος θα έχει αυτοϊκανοποιηθεί τηλεοπτικώς για μια μέρα ακόμη.   
Πριν λίγες ημέρες, μας απείλησε ότι θα μεταφέρει τα λεφτά του στο εξωτερικό, αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
Σήμερα, μη έχοντας κάτι περισσότερο «έξυπνο» να πει,  μας διαβεβαίωσε ότι θα παραιτηθεί και θα αποχωρήσει από την πολιτική «Αν πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι δηλώσεις μου».
Τελικώς ο Άδωνις είναι ο πλέον ετεροπροσδιοριζόμενος βουλευτής. Την πολιτική
αλλά και οικονομική ζωή του την εξαρτά από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους Γερμανούς εργοδότες.
Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ πάει γυρεύοντας. Ας βγεί λοιπόν ο κ. Λαφαζάνης να κάνει μια δήλωση, έτσι για καλαμπούρι, ότι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι δηλώσεις του, για να ησυχάσουμε από αυτό το πράγμα. Βέβαια θα μου πείτε ότι αν χάσουμε τον  Άδωνι, με ποιον θα σπάμε πλάκα στην τηλεόραση;;
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις