ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η απάντηση του Κώστα Καραμανλή στο πρωτοσέλιδο του “Πρώτου Θέματος”

Ζούμε μεγάλες στιγμές. Το Πρώτο Θέμα, η εφημερίδα που εργολαβικά συκοφάντησε τον Κώστα Καραμανλή, για να φέρει στην εξουσία τον εθνικό απατεώνα παπανδρέου, σήμερα εκλιπαρεί τον Καραμανλή να …δεχθεί την θέση του ΠτΔ! Λες και απευθύνονται σε χρυσόψαρα!

Εκλιπαρούν δηλαδή τον άνθρωπο που εξύβριζαν ως “παχύδερμο”, “εμπρηστή” και άλλα γραφικά, ώστε να επισπεύσουν την μεγάλη ληστεία της χώρας από τους νταβατζήδες… Τον εκλιπαρούν, για να κρατηθούν λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία, ώστε να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο. Η απάντηση λοιπόν του Κώστα Καραμανλή σε τέτοιες αθλιότητες ελεεινών υποκειμένων και των εντολοδόχων τους, μόνο μια μπορεί να είναι:


Τρολοκράτης

http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις