ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Απορώ γιατί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν προτείνει για πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά

Θα συνεδριάσουν, είπαν, στο Παρίσι για να μην δίνουν επικοινωνιακό στόχο τα μέλη της τρόϊκα με τα καθημερινά σούρτα-φέρτα στα διάφορα υπουργεία. Κατά τα άλλα η πλάκα που σας κάνουν τα κανάλια και η συγκυβέρνηση συνεχίζεται με την ίδια ένταση. Χιλιοειπωμένες- τυποποιημένες και συνάμα καταγέλαστες εκφράσεις από τηλεπαραθυριστές Γεωργιάδηδες και Λοβερδογιακουμάτους, όπως «στο φουλ οι
μηχανές της κυβέρνησης εν όψει του κρίσιμου ραντεβού με την τρόϊκα», «ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες εν όψει του κρίσιμου ραντεβού με την τρόϊκα», αλλά και άλλες παρόμοιες ηλιθιότητες και φαιδρολογήματα δίνουν και παίρνουν καθημερινά κάθε τροϊκανό μήνα ελέγχου εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η μόνη διαφορά τώρα, είναι ότι αντί ο συρφετός να τριγυρίζει από υπουργείο σε υπουργείο, θα κάνουν μια προπαρασκευαστική σύναξη στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Georges V, (ανεβασμένα πράγματα δηλαδή…) και ύστερα από λίγες ημέρες θα έχουμε την χαρά να τους δούμε ξανά και στην Αθήνα.
Μόλις φύγουν, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Άδωνις θα μας «εξομολογηθεί» ότι ο Σαμαράς θα συνεχίσει να σκίζει σελίδα-σελίδα το μνημόνιο, ο Βενιζέλος θα μας ανακοινώσει ότι χάρη σ’ Αυτόν το μνημόνιο τελειώνει, θα συνεχιστεί ο τηλεοπτικός «διάλογος» για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον ΕΝΦΙΑ, την Αμφίπολη, τις ομιλίες στην ΔΕΘ και έτσι θα περάσει ο καιρός μέχρις ότου επανέλθει η τρόϊκα και ο κύκλος της κοροϊδίας θα επαναληφθεί.
Υστερόγραφο: σχετικά με το πρόεδρο της Δημοκρατίας, απορώ γιατί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν προτείνει για το (υ)πατο αξίωμα τον Αντώνη Σαμαρά. Αν μη τι άλλο θα έχει πλάκα να δούμε τις αντιδράσεις.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις