ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Η γερμανική εκδοχή του χορού του ευρώ-Ζαλόγγου

Με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της : «και αν ο Ολλάντ κάνει λάθος;;», η γαλλική LIBERATION αναφέρεται στην πτώση της ανάπτυξης και των επενδύσεων στην Γαλλία και σημειώνει ότι παρά την κατάσταση αυτή, η κυβέρνηση δεν εννοεί να αλλάξει πορεία.
Συνεπώς δεν είμαστε μόνοι μας στην γερμανική εκδοχή του χορού του ευρώ-Ζαλόγγου. Είμαστε πιασμένοι χέρι-χέρι με την Ιταλία, την Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Στο δίλημμα έξοδος από το ευρώ ή θάνατος, διαλέγουμε αβλεπεί την αυτοκτονία.
Και μετά σου λέει, φταίει η Μέρκελ, ο τροχήλατος
Σόϊμπλε και οι τοκογλύφοι.

Η τύφλα μας φταίει για όλα όσα περνάμε αλλά και για όσα μας περιμένουν.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις