ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Γιατί μας προτρέπουν να πληρώνουμε τους φόρους με πιστωτικές κάρτες;;;Ξαφνικά οι τράπεζες άρχισαν να διαφημίζουν και να δίνουν πιστωτικές κάρτες για πληρωμή του φόρου με πολλές άτοκες δόσεις, τη ίδια στιγμή που δεν δίνουν ούτε ευρώ για δάνεια.
Και για ποιο λόγο άραγε δεν μας διευκολύνει το ίδιο το κράτος απευθείας με άτοκες δόσεις και μας αναγκάζει να πάμε στις τράπεζες; Προφανώς, γιατί θέλει θα εμφανίζει εισπρακτικό success story προς τους δανειστές. Έτσι όμως, οι πολίτες θα γίνονται αιχμάλωτοι των ιδιωτικών τραπεζών, των
κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.
Νομίζουμε πως είναι προτιμότερο να έχουμε να κάνουμε με το κράτος και να το πολεμάμε στα δικαστήρια και όχι με τις τράπεζες, που δεν παλεύονται με τίποτα.
Και στο κάτω κάτω, θέλουμε ένα απάνθρωπο κράτος (αν έχει τα κότσια) να έρθει να μας πάρει τα σπίτια και όχι η απρόσωπη κερδοσκοπική ιδιωτική τράπεζα, ενώ το απόλυτα υπεύθυνο κράτος να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο…
Πέτρος  Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις