ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Παρίσι; ποιό Παρίσι;

Την ώρα που η Αθήνα επιβεβαιώνει πως η επόμενη αξιολόγηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής θα ξεκινήσει από το Παρίσι, στις 3 Σεπτεμβρίου, οι Βρυξέλλες δηλώνουν επισήμως άγνοια για την εξέλιξη αυτή.
Σχολιάζοντας σήμερα τις χθεσινές πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, μιλώντας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου,
τόνισε πως τα κλιμάκια θα έρθουν κανονικά στην Αθήνα, περί το Σεπτέμβριο.
Ο αρμόδιος για το ελληνικό πρόγραμμα εκπρόσωπος, Αντουάν Κολομπανί, ξεκαθάρισε ότι το προσωπικό της Κομισιόν δεν έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε οτιδήποτε άλλο, δεν γνωρίζει για καμία παράλληλη διαδικασία στο Παρίσι ή αλλού και ουδείς στις Βρυξέλλες δεσμεύεται για συνοπτικές διαδικασίες, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κολομπανί είπε: «Όπως γνωρίζετε, ο επόμενος έλεγχος της τρόικας θα γίνει στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου».
Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις περί συνάντησης στο Παρίσι, ο ίδιος εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι: «η Κομισιόν δεν γνωρίζει για καμία τέτοια συνάντηση».
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει αίτημα της ελληνικής πλευράς για ειδική μεταχείριση» και πως «δεν μπορεί κανείς να δεσμευθεί από τώρα για το πόσο θα διαρκέσει ο επόμενος έλεγχος του ελληνικού προγράμματος».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις