ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Παρίσι; ποιό Παρίσι;

Την ώρα που η Αθήνα επιβεβαιώνει πως η επόμενη αξιολόγηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής θα ξεκινήσει από το Παρίσι, στις 3 Σεπτεμβρίου, οι Βρυξέλλες δηλώνουν επισήμως άγνοια για την εξέλιξη αυτή.
Σχολιάζοντας σήμερα τις χθεσινές πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, μιλώντας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου,
τόνισε πως τα κλιμάκια θα έρθουν κανονικά στην Αθήνα, περί το Σεπτέμβριο.
Ο αρμόδιος για το ελληνικό πρόγραμμα εκπρόσωπος, Αντουάν Κολομπανί, ξεκαθάρισε ότι το προσωπικό της Κομισιόν δεν έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε οτιδήποτε άλλο, δεν γνωρίζει για καμία παράλληλη διαδικασία στο Παρίσι ή αλλού και ουδείς στις Βρυξέλλες δεσμεύεται για συνοπτικές διαδικασίες, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κολομπανί είπε: «Όπως γνωρίζετε, ο επόμενος έλεγχος της τρόικας θα γίνει στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου».
Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις περί συνάντησης στο Παρίσι, ο ίδιος εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι: «η Κομισιόν δεν γνωρίζει για καμία τέτοια συνάντηση».
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει αίτημα της ελληνικής πλευράς για ειδική μεταχείριση» και πως «δεν μπορεί κανείς να δεσμευθεί από τώρα για το πόσο θα διαρκέσει ο επόμενος έλεγχος του ελληνικού προγράμματος».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις