ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 28 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Το δίχτυ προστασίας από τις κατασχέσεις, των ακινήτων που αποκτήθηκαν με τα γνωστά πλέον «κόκκινα δάνεια», τοποθετήθηκε.
Χρωστάς στην τράπεζα; Μεταβιβάζεις το σπίτι σου στην τράπεζα, στην σημερινή του αξία βεβαίως βεβαίως, μένεις μέσα αν το επιθυμείς, πληρώνοντας ενοίκιο στην τράπεζα και συνεχίζεις να χρωστάς το υπόλοιπο!! Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές στην απλότητά του και δικαίως η κυβέρνηση πανηγυρίζει, τα κανάλια πανηγυρίζουν, οι
τράπεζες πανηγυρίζουν και ένας  τηλεοπτικά λοβοτομημένος λαός  για τα πανηγύρια, μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος.

--- Την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο (Υπουργοδικείο) του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και των συγγενικών του προσώπων, πρότεινε ο εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου, Βασίλης Πλιώτας, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Για τον Βενιζέλο δεν άκουσα κουβέντα. Δεν βαρυέσαι, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Παπακωνσταντίνου σε ρόλο Κουτσόγιωργα και Τσοβόλα….

--- Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα μαθήματα της θλιβερής αριθμητικής –πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμός, διαίρεση– που παρακολουθώ νυχθημερόν στα τηλεπαράθυρα όπου διάφοροι προσπαθούν να αποδείξουν ότι η κυβέρνηση έχει στο τσεπάκι τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, μου φέρνουν στο νου μια αρκετά πιπεράτη ρήση του λαού μας :  Παρακαλετό μ..νί, ξυνό γ..μήσι.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις