ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την χρήση μάσκας >>> βλέποντας εικόνες από όλο τον κόσμο >>> και τους πολίτες να φορούν σχεδόν παντού μάσκες >>> δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πω >>> ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο η μάσκα είναι αποτελεσματική ως μέσο προφύλαξης >>> σίγουρα όμως η υποχρεωτική χρήση της είναι η εκδίκηση του Ισλάμ απέναντι στον δυτικό κόσμο
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 28 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Το δίχτυ προστασίας από τις κατασχέσεις, των ακινήτων που αποκτήθηκαν με τα γνωστά πλέον «κόκκινα δάνεια», τοποθετήθηκε.
Χρωστάς στην τράπεζα; Μεταβιβάζεις το σπίτι σου στην τράπεζα, στην σημερινή του αξία βεβαίως βεβαίως, μένεις μέσα αν το επιθυμείς, πληρώνοντας ενοίκιο στην τράπεζα και συνεχίζεις να χρωστάς το υπόλοιπο!! Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές στην απλότητά του και δικαίως η κυβέρνηση πανηγυρίζει, τα κανάλια πανηγυρίζουν, οι
τράπεζες πανηγυρίζουν και ένας  τηλεοπτικά λοβοτομημένος λαός  για τα πανηγύρια, μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος.

--- Την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο (Υπουργοδικείο) του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και των συγγενικών του προσώπων, πρότεινε ο εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου, Βασίλης Πλιώτας, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Για τον Βενιζέλο δεν άκουσα κουβέντα. Δεν βαρυέσαι, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Παπακωνσταντίνου σε ρόλο Κουτσόγιωργα και Τσοβόλα….

--- Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα μαθήματα της θλιβερής αριθμητικής –πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμός, διαίρεση– που παρακολουθώ νυχθημερόν στα τηλεπαράθυρα όπου διάφοροι προσπαθούν να αποδείξουν ότι η κυβέρνηση έχει στο τσεπάκι τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, μου φέρνουν στο νου μια αρκετά πιπεράτη ρήση του λαού μας :  Παρακαλετό μ..νί, ξυνό γ..μήσι.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις