ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 6 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Αναβλέψαμε… Η Ελλάς δεν βρίσκεται πλέον στα σκοτάδια. Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ τερμάτισαν την απεργία ή καλύτερα θα εφαρμόσουν την απόφαση της Δικαιοσύνης που έκρινε την απεργία τους παράνομη. Έτσι, τώρα, άναψε και το φως στο μνημονιακό τούνελ, πρόκειται περί  γλόμπου 500 Watt που έχει σκοπίμως τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο για δίνει από μακρυά την εντύπωση στους ιθαγενείς ότι πρόκειται για την έξοδο.
Εμείς τρισευτυχισμένοι θα βλέπουμε το φως, θα νομίζουμε ότι πρόκειται για την άκρη του
τούνελ και θα συνεχίζουμε να έρπουμε προς το φως της σωτηρίας…


--- Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ», το σενάριο της πολιτικής αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα προβληματίζει έντονα τους δανειστές που έχουν στείλει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου: «Ξεχάστε τις εκλογές μέχρι το Δεκέμβριο».
Έτσι η πολιτική ανωμαλία της μνημονιακής Ελληνικής Δημοκρατίας που ονομάζεται «εκλογές», θα ξεπεραστεί με την βοήθεια 180 βουλευτών και εμείς, καμιά δεκαριά εκατομμύρια νοματαίοι θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι, σε κλίμα πολιτικής σταθερότητος και κοινωνικής ειρήνης προς τα πεπρωμένα της φυλής και της Νέας Ελλάδας.

--- Ο «αυτοδημιούργητος», πλην πτωχός, έμπορος της μεταμοντέρνας τσογλανιάς και του βλαχομπαρόκ νεοπλουτίστικου lifestyle, ο Πέτρος της Μυκόνου, όχι ο μακαρίτης πελεκάνος, αλλά ο άλλος που ακόμα και όταν απουσίαζε από την έπαυλή του στην Μύκονο, άφηνε αναμμένα όλα τα φώτα για να βλέπουν και να αναγνωρίζουν όλοι, ντόπιοι και επισκέπτες, τι εστί  αυτοδημιούργητη επιτυχία, μας ενημέρωσε με ένα απέριττο ανακοινωθέν ότι χώρισε ύστερα από 18 χρόνια γάμου…
Κρίμα για την διάλυση μιας ακόμη οικογένειας.
Όμως κάτι μου λέει ότι πενία τέχνας απεργάζεται…
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις