ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Αυτό το πράγμα έχει ντυθεί και ...νυφούλα!!

Η αντισυμβατική Conchita των ΜΜΕ και της σκηνής, στην συμβατική καθημερινότητά της, είναι μία καλή… σύζυγος, αφού είναι παντρεμένη εδώ και περίπου έξι χρόνια!
Η Conchita Wurst γνώρισε τον σύζυγό της, Jacques Patriaque, σε ένα gay bar στο Παρίσι. Όπως η ίδια εξηγεί, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και, παρά το ότι νιώθει πως είναι 60 χρόνια παντρεμένοι,
 
συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι.
«Θα συνεχίζω να είμαι πιστή στον αγώνα μου κατά των διακρίσεων. Είμαι πεπεισμένη ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων. Και απ' όσο ξέρω, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν», λέει η Conchita, την ώρα που κάποιοι εξακολουθούν να την κοροϊδεύουν ή να την επικρίνουν για την εμφάνισή της!

Η Conchita Wurst γνώρισε τον σύζυγό της, Jacques σε ένα gay bar στο Παρίσι. Μάλιστα όπως η ίδια εξηγεί, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουν φωτογραφηθεί μαζί για περιοδικά και εκείνος συμμετέχει στα show της.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις