ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ελαίας πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται…

Στην ακύρωση της προεκλογικής επίσκεψης του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς, αναφέρεται η καθημερινή έκδοση του Spiegel.
Οπως αναφέρει η Tagesspiegel ο Μάρτιν Σούλτς ακύρωσε, την προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα, επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς δεν αναμένει ιδιαίτερα καλά εκλογικά ποσοστά από την Ελιά και άρα ούτε σημαντικό αριθμό εδρών
στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Οταν το SPD παρουσίασε στα τέλη Μαρτίου στο Βερολίνο την προεκλογική περιοδεία του Μάρτιν Σουλτς στην Ευρώπη ήταν προγραμματισμένο και ένα ραντεβού για αυτήν την εβδομάδα στην Ελλάδα», τονίζει η εφημερίδα και συνεχίζει «Το ΠΑΣΟΚ, το ελληνικό αδελφό κόμμα του SPD, πρέπει να φοβάται μία πικρή ήττα στις ευρωεκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κερδίσει αξιοσημείωτο αριθμό εδρών για λογαριασμό του Σουλτς».
Από την πλευρά του, πάντως, ο εκπρόσωπος του κ. Σουλτς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Αρμιν Μάχμερ, αποδίδει την ακύρωση της επίσκεψης στη στενότητα χρόνου.
Η εφημερίδα, πάντως, υπογραμμίζει ότι οι εμφανίσεις Γερμανών πολιτικών στην Ελλάδα αποτελούν μια δύσκολη υπόθεση ιδιαίτερα από την αρχή της κρίσης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις