ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Ελαίας πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται…

Στην ακύρωση της προεκλογικής επίσκεψης του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς, αναφέρεται η καθημερινή έκδοση του Spiegel.
Οπως αναφέρει η Tagesspiegel ο Μάρτιν Σούλτς ακύρωσε, την προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα, επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς δεν αναμένει ιδιαίτερα καλά εκλογικά ποσοστά από την Ελιά και άρα ούτε σημαντικό αριθμό εδρών
στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Οταν το SPD παρουσίασε στα τέλη Μαρτίου στο Βερολίνο την προεκλογική περιοδεία του Μάρτιν Σουλτς στην Ευρώπη ήταν προγραμματισμένο και ένα ραντεβού για αυτήν την εβδομάδα στην Ελλάδα», τονίζει η εφημερίδα και συνεχίζει «Το ΠΑΣΟΚ, το ελληνικό αδελφό κόμμα του SPD, πρέπει να φοβάται μία πικρή ήττα στις ευρωεκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κερδίσει αξιοσημείωτο αριθμό εδρών για λογαριασμό του Σουλτς».
Από την πλευρά του, πάντως, ο εκπρόσωπος του κ. Σουλτς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Αρμιν Μάχμερ, αποδίδει την ακύρωση της επίσκεψης στη στενότητα χρόνου.
Η εφημερίδα, πάντως, υπογραμμίζει ότι οι εμφανίσεις Γερμανών πολιτικών στην Ελλάδα αποτελούν μια δύσκολη υπόθεση ιδιαίτερα από την αρχή της κρίσης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις