ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 15 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Ο πάντοτε γλαφυρός στις περιγραφές του Θεόδωρος Πάγκαλος, τα έδωσε όλα σε συνέντευξή του. Είπε λοιπόν ο κ. Θεόδωρος ότι : «Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι αυτοί που έδωσαν στην κυρία Δούρου ως δώρο μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης κι ένα γκλομπ αστυνομικό, το οποίο είναι μια μαλαπέρδα, περίπου πενήντα πόντων, μαύρη. Φαντάζομαι θα πονάει, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί εμένα η αστυνομία ήταν σε παλαιότερες εποχές, όπου τα γκλομπ ήταν ξύλινα».
Αχ , βρε Θόδωρε, τι τα θες, η μαλαπέρδα είτε είναι ξύλινη, είτε είναι από καουτσούκ, είτε από οτιδήποτε άλλο πάντα θα πονάει….

--- Ο Ζαν Κλώντ Γιουνκέρ είπε κατά την τελετή «ενθρόνισής» του ότι είναι υπερήφανος
επειδή η Ελλάδα παρέμεινε στο Ευρώ.

Αξιότιμε κύριε Ζαν Κλώντ, εσείς μπορεί να είσαστε υπερήφανος και ευτυχής όμως η Ελλάδα έπαψε να είναι υπερήφανη και οι Έλληνες έπαψαν να είναι ευτυχείς από την στιγμή που εσείς –για τους δικούς σας λόγους βεβαίως– αισθανθήκατε περήφανος για την παραμονή της χώρας μας στο Ευρώ. 
Δεν νομίζω ότι διαφωνείτε… έτσι δεν είναι;;;

--- Ανεμοστρόβιλοι στο Αιγαίο, κροκόδειλοι στην Κρήτη, η τρόϊκα στην Αθήνα… του κόσμου τα ύστερα…
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις