ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Πρόταση βόμβα της Ινδίας ταράζει τις παγκόσμιες ισορροπίες

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  
Πριν από λίγο, η Ινδία έθεσε επισήμως το αίτημα επέκτασης των Ρωσικών αγωγών που θα μεταφέρουν φυσικό αέριο στην Κίνα και στο έδαφος της! Η εξέλιξη αυτή προκαλεί αναταράξεις στην Δύση, αφού οι δύο πολυπληθέστερες χώρες του πλανήτη, μπορούν άνετα να απορροφήσουν το σύνολο
της πλεονάζουσας παραγωγής. Υποκαθιστώντας έτσι πλήρως την Ευρωπαϊκή αγορά για την Ρωσία, αχρηστεύοντας παράλληλα τα διαπραγματευτικά όπλα της Ουκρανίας έναντι της Ρωσίας.

Η αιφνίδια υπογραφή του Αυστριακού τμήματος του Southstream που παρακάμπτει το Ουκρανικό έδαφος, φανερώνει και την αμηχανία της ΕΕ να πιέσει χώρες – μέλη της που πλέον προετοιμάζονται αυτόνομα αψηφώντας τις όποιες πιέσεις.

Εάν η πολιτική των αγωγών είχε προχωρήσει και στην Ελλάδα, αυτή την στιγμή θα μιλούσαμε για το ισχυρότερο ενεργειακό κέντρο της περιοχής. Αντ’ αυτού, γίναμε ο περίγελος της υφηλίου για να ληστέψουν την χώρα 5 νταβατζήδες και τα ξένα αφεντικά τους.

http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις