ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

KAI o Άρειος Πάγος «καθάρισε» Στουρνάρα-Θεοχάρη

Δεύτερη νίκη πέτυχαν οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών στον Άρειο Πάγο, καθώς απερρίφθη το αίτημα του Δημοσίου να «παγώσει» προσωρινά η δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία διατάχθηκε η επαναπρόσληψή τους.
Ο πρόεδρος υπηρεσίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου απέρριψε, σύμφωνα με τον συνήγορο των καθαριστριών Γιάννη Καρούζο, το αίτημα του ΥΠ.ΟΙΚ με το οποίο ζητούσε να εκδοθεί προσωρινή διαταγή η οποία ουσιαστικά θα πάγωνε την εκτέλεση της δικαστικής
απόφασης που διατάσσει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών.
Το αίτημα υποβλήθηκε στο πλαίσιο των δικαστικών ενεργειών του Υπουργείου για να ανατρέψει τη δικαίωση των καθαριστριών. Παράλληλα το δημόσιο υπέβαλε αίτημα αναστολής εκτέλεσης της απόφασης, που θα συζητηθεί στις 10 Ιουνίου και αίτηση αναίρεσης.
Η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι στέκεται στο ύψος της, δίπλα στα δίκαια αιτήματα εργαζομένων που έχουν πληγεί από τα μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης και ότι δεν καταλαβαίνει από «παρεμβάσεις» τύπου Θεοχάρη, ο οποίος χθες έσπευσε να προεξοφλήσει ότι μη επαναπρόσληψη των καθαριστριών είναι πολιτική απόφαση.
Το προηγούμενο διάστημα πολλοί είναι οι πολίτες που έχουν προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια ενάντια σε αποφάσεις που τους οδηγούν στην εξαθλίωση και έχουν δικαιωθεί.
Η δεύτερη δικαίωση των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών θα δώσει νέα ορμή στο κύμα οργής των πολιτών, για να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους και μέσω της δικαστικής οδού. Πρόκειται για σοβαρό βήμα, ώστε να καταρρεύσουν στην πράξη μνημονιακά μέτρα, που λήφθηκαν δίχως να υπολογίζουν σε αρκετές περιπτώσεις το Ελληνικό Σύνταγμα και βύθισαν τον ελληνικό λαό στην απόγνωση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις