ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ιστορική συμφωνία Ρωσίας – Κίνας για το φυσικό αέριο!

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη το θέμα της Ουκρανίας και οι κυρώσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, με επίκεντρο και το θέμα της ενέργειας.
Στην επίσκεψή του στην Κίνα ο Πούτιν υπέγραψε μια ιστορική
συμφωνία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για το τίμημα. Σύμφωνα με το όσα είχαν αναφερθεί μέχρι στιγμής ανεπίσημα, η συμφωνία μεταξύ Gazprom και κινεζικής CNPC έχει διάρκεια 30 ετών και η αξία της φέρεται να κυμαίνεται γύρω στα 400 δισ. δολάρια. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών κρατούν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, ωστόσο η διαφορά της τιμής ήταν ένα από τα βασικά εμπόδια.

http://olympia.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις