ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Επιμένετε ακόμη για το τζαμί;;

Δύο πολύ πρόσφατα «μηνύματα» του Ισλάμ, με αποδέκτες όλους, ακόμη και  τους στοιχειωδώς νοήμονες πολίτες, έρχονται να καταρρίψουν τις αμπελοφιλοσοφίες περί «ελεύθερης θρησκευτικής επιλογής και λατρείας».
--Δικαστήριο του Χαρτούμ καταδίκασε μια 27χρονη γυναίκα σε θάνατο επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό, παρά τις εκκλήσεις δυτικών χωρών να γίνει σεβαστό
το δικαίωμά της να επιλέξει θρησκεία.
Η νεαρή γυναίκα, έγκυος 8 μηνών, κρατείται στη φυλακή μαζί με τον 20 μηνών γιο της, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, η οποία ζητεί την άμεση απελευθέρωσή της.
«Σας δώσαμε τρεις ημέρες περιθώριο για να απαρνηθείτε τα θρησκεία σας, αλλά επιμείνατε να μην επιστρέψετε στο Ισλάμ. Σας καταδικάζω στην ποινή του θανάτου δι’ απαγχονισμού», δήλωσε ο δικαστής Αμπάς Μοχάμεντ αλ Χαλίφα απευθυνόμενος στη γυναίκα με το επώνυμο του πατέρα της που είναι μουσουλμάνους.
Η Μαριάμ Γιαχία Ιμπραήμ Ίσαγκ, κατά το χριστιανικό όνομα της γυναίκας, καταδικάστηκε επίσης σε 100 μαστιγώσεις για «μοιχεία» επειδή παντρεύτηκε έναν χριστιανό.

--Φωτογραφίες από την «προσευχή» στην Αγία Σοφία.

Αν ακόμη επιμένετε ότι πρέπει να τους χτίσουμε τζαμί στον Βοτανικό, τότε δεν έχετε αντιληφθεί τι σημαίνει Ισλάμ, τι σημαίνει μουσουλμάνος και, σίγουρα την ηλιθιότητα ορισμένων θα την πληρώσουμε ακριβά όλοι μας.
Παύλος Καμ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις