ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Εκλογικό βαρομετρικό χαμηλό : βρέχει …θέσεις εργασίας !!

Μα πόσο ηλίθιοι νομίζουν ότι είμαστε;;
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά που χθες υποσχέθηκε 770.000 θέσεις εργασίας, έρχεται σήμερα το ΠΑΣΟΚΕΛΙΑ και υπενθυμίζει ότι με το πρόγραμμά του οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν είναι τουλάχιστον 972.400!
Όπως υποστηρίζουν στο ΠΑΣΟΚ, με τις προτάσεις και τις πολιτικές τους θα δημιουργηθούν: 
α) 40.400 θέσεις εργασίας στον Πρωτογενή Τομέα με προοπτική αύξησης της απασχόλησης κατά 10%
β) 260.000 θέσεις εργασίας στον Τουρισμό
γ) 77.000 θέσεις εργασίας στην Ενέργεια και το Περιβάλλον
δ) 240.000 θέσεις εργασίας στην μεταποίηση και στις νέες επιχειρήσεις
ε) 50.000 θέσεις εργασίας στις υποδομές
στ) 305.000 θέσεις εργασίας από τις δράσεις του ΟΑΕΔ (κοινωφελή εργασία, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, επιδότηση θέσεων εργασίας).
Σύνολο: 972.400 θέσεις εργασίας!
Έτσι ο Βενιζέλος «ρούμπωσε» τον Σαμαρά και εμείς, άναυδοι διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι το εκλογικό βαρομετρικό χαμηλό προκαλεί καταιγίδες υποσχέσεων, βροχές από θέσεις εργασίας και τσουνάμι δισεκατομμυρίων από επενδύσεις.
Επειδή προβλέπεται ότι το  εκλογικό βαρομετρικό χαμηλό θα παραμείνει στην χώρα μας μέχρι την Κυριακή το πρωΐ , υπομονή γιατί μέχρι τότε οι θέσεις εργασίας μπορεί να ξεπεράσουν το 1.000.000!
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις