ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μπήκε πανηγυρικά στο ΔΝΤ στην Ουκρανία. 50% κάτω οι μισθοί επί τόπου! ...

…και αν μιλήσεις, θα σε βαράνε και οι ισλαμοφασίστες…
Γράφει η Σοφία
 Μείωση μισθών κατά 50% από τον Μάρτιο, προβλέπουν τα μέτρα λιτότητας των πλουσίων “μεταβατικών” σφετεριστών της εξουσίας, στην Ουκρανία, κατά τα κελεύσματα της διεθνούς ληστοσυμμορίας του ΔΝΤ, που  έχει παράλληλα ζητήσει  την  αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου κατά 40%!
Ο μέσος μισθός στην Ουκρανία είναι περί τα 250 ευρώ! 
Αυτό το 250, η  ζάμπλουτη Τιμοσένκο, με περιουσία περί τα 11 δις, και το παρεάκι της θα το ρίξει στο μισό, ενώ ο κόσμος θα ξεπαγιάσει γιατί έτσι το είπε το ΔΝΤ!


Η αποτίμηση αυτής της under cover πορτοκαλί επιχείρησης ξένων δυνάμεων για την κατάληψη της Ουκρανίας, εκτός από την εξαπάτηση των πολιτών,  τις καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής  περιουσίας, τα κλειστά μαγαζιά,  τους
δολοφονημένους  πολίτες και αστυνομικούς  από τους ξένους πράκτορες,   εκτός από την τρομοκρατία που ασκούν  τα διεθνώς  ”έγκριτα” ροπαλοφόρα  κουκουλοτάγματα εφόδου για να άρχει η ταλαιπωρημένη  και ο φιλαράκος της μετά πολλά διαβατήρια, δημιούργησε ανυπολόγιστη  ζημία  στην ίδια την υπόσταση  της χώρας. Η  απώλεια εδαφών και κατά συνέπεια υποδομών, πόρων, ενόπλων δυνάμεων, στρατιωτικού εξοπλισμού,  σημαίνει  ουσιαστική  υποβάθμισή της ως κρατική οντότητα. Αυτό είναι ασύλληπτο!!! Χάνεται η μισή χώρα εξαιτίας τους και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι το βιολί τους!   Πρόκειται φυσικά για   εσχάτη προδοσία, η οποία είναι μάλιστα  διπλή, γιατί όλη αυτή η καταστροφή  έγινε προκειμένου να μπει το ΔΝΤ που η πρόσκλησή του από μόνη της συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας!!!!

Οι Δυτικοί  Ουκρανοί πιστεύω ότι  θα αντιληφθούν το μέγεθος της προδοσίας και της ζημίας που υπέστη η χώρα τους,  πολύ σύντομα!
Θα συνειδητοποιήσουν ποιους εξυπηρετούσαν  όταν έβγαιναν στους δρόμους κι αυτό θα φέρει απελπισία γιατί  έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους!
Αυτή είναι η “Δύση” στην οποία εστράφησαν με προσδοκία κι ελπίδα για βοήθεια!  Ένα μάτσο λήσταρχοι και πλιατσικολόγοι που δεν θα τους αφήσουν τίποτα, και που ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν την γη τους, που ήταν ο σιτοβολών της Ευρώπης για να καλλιεργήσουν γενετικά τροποποιημένα σκουπίδια που στειρώνουν και σκοτώνουν.

Ας ξαναφέρει ο Σκαϊ εκείνη την κυρία που άσχετη με την πραγματικότητα  μας έλεγε ότι πλήρεις ενθουσιασμού οι ηλικιωμένοι δωροδοκούν για να καταταγούν. Πού να καταταγούν κυρία μου; στις λίστες των μελλοθανάτων;;;; Χωρίς σύνταξη και με το φυσικό αέριο αυξημένο κατά 40% θα πεθάνουν όλοι!

Είναι πιθανόν σύντομα κι εν μέσω άλλων ευρύτερων εξελίξεων  να ξαναδούμε  δεύτερη, και αυτήν την φορά γνήσια  εξέγερση των πολιτών στην Ουκρανία.  Και πιθανόν να είναι και  πιο αιματηρή γιατί τα τάγματα εφόδου των Τιμοσένκο/ Γιάτσενουκ και η Blackwater που προσέλαβε η “μεταβατική” ξενοκίνητη δικτατορία, με λεφτά των Ουκρανών φορολογουμένων, φυσικά, θα τους δείξουν “τι εστί βερύκοκκο” !
Αλλοίμονο γιατί θα δούμε πολύ άσχημα πράγματα…

http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις