ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να καπνίσω;;

Το... ζόρι που τράβαγε ο επισκέπτης του Μεγάρου Μαξίμου την Παρασκευή έκανε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να του δώσει πράσινο φως για να ανάψει ένα τσιγάρο. Και κάπως έτσι έσπασε το «άβατο του καπνού» στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος την Παρασκευή συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο «μανιώδης καπνιστής» Νίκος Αναστασιάδης στην αρχή της
συνάντησής του με τον κ. Σαμαρά κρατιόταν να μην καπνίσει. Στην πορεία της συζήτησης έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα του και το ακούμπησε στο τραπεζάκι δίχως όμως να βγάλει τσιγάρο και να το ανάψει.
Καθώς περνούσε η ώρα όμως, ο πρόεδρος της Κύπρου δεν άντεξε και ρώτησε διστακτικά των πρωθυπουργό: «Εδώ δεν καπνίζουμε, έτσι δεν είναι;».
«Εδώ είναι no smoking area, αλλά αν υπάρχει ανάγκη το καταλαβαίνω» του είπε χαμογελώντας ο κ. Σαμαράς δίνοντας στον Νίκο Αναστασιάδη, ουσιαστικά, το πράσινο φως για να ανάψει ένα τσιγάρο.
«Η υπόθεση του Κυπριακού σηκώνει τσιγάρο» απάντησε ο πρόεδρος της Κύπρου αφού πρώτα έβγαλε αστραπιαία ένα τσιγάρο, το άναψε και πήρε μια βαθιά ρουφηξιά...

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις