ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ας πρόσεχαν....

Μια δήλωση είναι αρκετή για να αντιληφθεί ο καθένας ότι εκεί στην Ουκρανία το τυρί το είδαν, όμως την φάκα δεν την είδαν και τώρα καλά ξεμπερδέματα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ χαιρέτισε λοιπόν την «εξαιρετική πρόοδο» στην Ουκρανία και δήλωσε ότι το Λονδίνο είναι έτοιμο να στηρίξει «μια νέα κυβέρνηση» και να πιέσει προκειμένου να δοθεί στο Κίεβο οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Βρίσκομαι σε στενή επαφή με τους σημαντικότερους εταίρους μας για το ζήτημα της εξαιρετικής προόδου στην Ουκρανία», ανέφερε.
Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Χέιγκ έγραψε ότι συνομίλησε «με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας (Φρανκ-Βάλτερ) Σταϊνμάγερ», και συμφώνησαν «να υποστηρίξουμε μια νέα κυβέρνηση και να πιέσουμε για (την εκταμίευση) οικονομικής βοήθειας ζωτικής σημασίας από το ΔΝΤ».
Το γνωστό τροπάριο: ήρθαμε για να σας σώσουμε.... Μνημόνια μου μυρίζονται λοιπόν στην ταλαίπωρη πλέον Ουκρανία. Τουλάχιστον οι Ουκρανοί είναι πιά ευχαριστημένοιμε την "νίκη της Δημοκρατίας."
Ας πρόσεχαν...
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις