ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Ας πρόσεχαν....

Μια δήλωση είναι αρκετή για να αντιληφθεί ο καθένας ότι εκεί στην Ουκρανία το τυρί το είδαν, όμως την φάκα δεν την είδαν και τώρα καλά ξεμπερδέματα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ χαιρέτισε λοιπόν την «εξαιρετική πρόοδο» στην Ουκρανία και δήλωσε ότι το Λονδίνο είναι έτοιμο να στηρίξει «μια νέα κυβέρνηση» και να πιέσει προκειμένου να δοθεί στο Κίεβο οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Βρίσκομαι σε στενή επαφή με τους σημαντικότερους εταίρους μας για το ζήτημα της εξαιρετικής προόδου στην Ουκρανία», ανέφερε.
Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Χέιγκ έγραψε ότι συνομίλησε «με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας (Φρανκ-Βάλτερ) Σταϊνμάγερ», και συμφώνησαν «να υποστηρίξουμε μια νέα κυβέρνηση και να πιέσουμε για (την εκταμίευση) οικονομικής βοήθειας ζωτικής σημασίας από το ΔΝΤ».
Το γνωστό τροπάριο: ήρθαμε για να σας σώσουμε.... Μνημόνια μου μυρίζονται λοιπόν στην ταλαίπωρη πλέον Ουκρανία. Τουλάχιστον οι Ουκρανοί είναι πιά ευχαριστημένοιμε την "νίκη της Δημοκρατίας."
Ας πρόσεχαν...
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις