ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Έχει φάει κόλλημα με τους μετανάστες και την μετανάστευση

Η δήλωση της νεαρής επικοινωνιολόγου του ΠΑΣΟΚ στη σαββατιάτικη «Ελευθεροτυπία» προκάλεσε σάλο και φυσικά δεν άργησε να μπει στο στόχαστρο των social media.
«Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» ήταν η απάντηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με τίτλο: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» και υποσημείωση: «Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν,
τόσο πιο μακρινός ο προορισμός. Ξηλωθείτεεεε!». 
Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ποστάρουν γυμνές φωτογραφίες της Αλ Σάλεχ από τις αισθησιακές φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.
Σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή, η κ. Αλ Σάλεχ προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις της, «χρεώνοντας» όλα όσα είπε στον δημοσιογράφο που της πήρε  τη συνέντευξη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις