ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Ο ιός της Μαργαρίτας νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος !!!

Δύο τινά συμβαίνουν: ή ο χρόνος σταμάτησε για τον ιό της Μαργαρίτας στις 16 Μαίου 2010 ή πουλάει μούρη στους χαζούς και ομοίους του ότι είναι πρωθυπουργός (ακόμη) στην Ελλάδα.
Όποιος λοιπόν έχει κέφι ή μαζοχιστική διάθεση, ας επισκεφθεί το τουήτερ του ακατανόμαστου και θα διαπιστώσει ότι ο ιός της Μαργαρίτας μοστράρεται ακόμα και σήμερα ως πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Ας βρεθεί λοιπόν κάποιος να του
εξηγήσει ότι πέραν όλων των άλλων, η ανάρτηση που έχει αφήσει στο τουήτερ από το 2010 ενδέχεται να ενοχλήσει κάποιον εισαγγελέα, πέραν της ενόχλησης, οργής  και αηδίας που προκαλεί στους Έλληνες.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις