ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Βρήκε δουλειά ο Γιώργος! Θα γράφει άρθρα για την ανεργία των νέων

Ειδικός συντάκτης, για θέματα όπως η ανεργία των νέων, αναλαμβάνει ο πρώην Πρωθυπουργός, στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα που στήνει η, ελληνικής καταγωγής, ισχυρή κυρία των αμερικανικών media, Αριάνα Χάφινγκτον.
Η επικεφαλής της «Huffington Post» ετοιμάζει την ιστοσελίδα World Post, στην οποία δε θα γράφουν δωρεάν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί
κι επιχειρηματίες.
Για το ξεκίνημα, η World Post θα φιλοξενήσει συνέντευξη του προέδρου της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ.
Στους ειδικούς συνεργάτες του site ανήκουν ο Τόνι Μπλερ, ο Μπιλ Γκέιτς αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου. Οπως ανακοινώθηκε, το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ, με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.
Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας, εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως “άστεγος δισεκατομμυριούχος”, επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.
Οι δυο συνιδιοκτήτες υποστηρίζουν, ότι το νέο εγχείρημα δεν απευθύνεται μόνο στις ελίτ. Όπως έχει δηλώσει η Χάφινγκτον, δίνοντας το στίγμα της, «μπορείς να έχεις όλους εκείνους τους ανθρώπους, που ηγούνται κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων κλπ, κλπ, να γράφουν δίπλα σε έναν άνεργο από την Ισπανία, έναν φοιτητή από τη Βραζιλία. Η καρδιά της HuffPo εδράζεται στην έλλειψη ιεραρχίας».

http://www.makeleio.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις