ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Δολοφονικός Εναγκαλισμός Πολιτικών με Καπνοβιομηχανίες

Φωνάζουμε χρόνια τώρα για αυτόν τον δολοφονικό εναγκαλισμό, την παραπλάνηση της κοινής γνώμης από τους Πολιτικούς για όλα αυτά που κάνετε ηθελημένα σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου, του κλάδου των περιπτερούχων – καπνοπωλών πριμοδοτώντας με αποφάσεις σας το λαθρεμπόριο.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκαλύψουμε πρόσωπα - πράγματα και αποφάσεις τις ευρωπαϊκής ένωσης που εσείς ως πολιτικά κρατούντες
καταστρατηγείτε στην Ελλάδα.
Οι πολιτικές ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και όλων των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι τεράστιες.
Επισημάναμε τις τελευταίες μέρες σε όσα ΜΜΕ μας έδωσαν φωνή για να τοποθετηθούμε για αυτή την τελευταία επικοινωνιακή απάτη σας όσο αφορά τα 25 ευρώ του ΕΟΠΥΥ και δήθεν ότι με 0,05 ευρώ θα λυθεί το πρόβλημα πολλαπλάσια έσοδα θα χαθούν από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και εις βάρους του ελληνικού δημοσίου με τη συγκεκριμένη τροπολογία που με τη μορφή κατεπείγοντος καταθέσατε σήμερα στη βουλή.
Είχαμε πει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ξεχωριστός φόρος υπέρ ΕΟΠΥΥ και τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν. Το μόνο που μπορούσατε να κάνετε ήταν γενική αύξηση φορολογίας καπνού η οποία θα καταστρέψει εντελώς τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου.
Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
• αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης των βιομηχανοποιημένων καπνών (με εξαίρεση τα πούρα και τα πουράκια): α) αύξηση του πάγιου φόρου των τσιγάρων από τα 80 στα 82,50 ευρώ ανά φορολογική μονάδα (1.000 τεμάχια) και αντιστοίχως του ειδικού φόρου κατανάλωσης από τα 115 στα 117,5 ευρώ ανά φορολογική μονάδα. β) αύξηση του συντελεστή του ειδικού φόρου κατανάλωσης που επιβάλλεται στο λεπτοκομμένο καπνό για την κατασκευή χειροποίητων τσιγάρων και στα άλλα καπνά για κάπνισμα, από τα 153 στα 155,5 ευρώ ανά χιλιόγραμμο καθαρού βάρους.
Οι καπνοβιομηχανίες σιωπούν και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για αυτό. Επιδερμικά και με ανώνυμες πληροφορίες από στελέχη καπνοβιομηχανιών οι δημοσιογράφοι για το θεαθήναι έκανα μερικά δημοσιεύματα με χλιαρό ύφος. Γιατί? Τους ευνοεί αυτή η κατάσταση ή δεν τους νοιάζει καθόλου? Έτσι και αλλιώς έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι επάνω τους έτσι ώστε να μοιράσουν αποφορολογημένη τιμή στο λιανεμπόριο των καπνικών, ψίχουλα και αυτοί να κρατήσουν την μερίδα του λέοντος.
Γιατί ταυτόχρονα με αυτήν την κίνηση το υπουργείο οικονομικών δεν κατέβασε και τροπολογία ο κ. Στουρνάρας για θεσμική κατοχύρωση ποσοστών του λιανεμπορίου.
Πόσο πειθήνιο όργανο άνομων συμφερόντων και αναλγησίας είσαστε κ. Στουρναρα ?
Γιατί δεν κάνατε εσωτερική διευθέτηση και διαχείριση του ζητήματος των 25 ευρώ υπέρ ΕΟΠΥΥ με μία απλή υπουργική απόφαση από τα νυν έσοδα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης να δίδεται υπέρ αυτών το συγκεκριμένο ποσό που ζήτησε ο ιατρικός σύλλογος.
Γιατί υποσκάπτεται κ. Στουρνάρα ενόψει προεκλογικής περιόδου με τέτοιες αποφάσεις την Ελληνική Κυβέρνηση και τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου?
Γιατί κ. Μπούρα ως Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου που είστε ενημερωμένος για όλα δεν επεμβαίνετε άμεσα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όλα αυτά που συμβαίνουν χρόνια τώρα στον κλάδο των περιπτερούχων καπνοπωλών?
Ως αντιπολίτευση υποστηρίζατε τα θέματα μας και όλοι οι βουλευτές επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ είχατε ταχθεί υπέρ της θεσμοθέτησης των ποσοστών κέρδους του λιανεμπορίου καπνικών. Τώρα γιατί σιωπάτε?
Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο?
κ. Στουρνάρα … είστε άξιος διάδοχος του προκατόχου σας κ. Παπακωνσταντινου και της ξαδέρφης του δικηγόρου πολυεθνικής καπνοβιομηχανίας που σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με την Ελληνική δικαιοσύνη λόγω λίστας Λαγκάρντ.
Ας μάθει λοιπόν ο ελληνικός λαός, όλοι οι συνάδελφοι μας αλλά και οι συνεργάτες μας τι ακριβώς κρύβεται πίσω από όλα αυτά και πόσο στρατηγικά μεθοδευμένα από ειδήμονες πτυχιούχους «βλαχογιαπηδες» όλων των ειδικοτήτων έχει στηθεί αυτό το χειρουργείο σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και του κλάδου των περιπτερούχων – καπνοπωλών.
Τι εστί λαθρεμπόριο και πόσο τα πλοκάμια του είναι παντού απλωμένα σε όλο το κόσμο διαβάστε άρθρο κόλαφο της Επίσημης Αρχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Ευρώπη: ποιος πραγματικά ωφελείται;
Philip Morris στην Ευρώπη καταδικασμένη για λαθρεμπορία στην Ελλάδα χορηγός  Σ.Δ.Ο.Ε..!!!!
Διακανονισμός Philip Morris -Ε.Ε. για λαθρεμπόριο

Καταγγέλουν τη Philip Morris

Έπιασαν λαθραία παραγωγής ΣΕΚΑΠ

Χορηγός ΣΔΟΕ μήπως σημαίνει και εσωτερική πληροφόρηση ?
Εκπαιδευτικά σεμινάρια κατά του λαθρεμπορίου από την Παπαστράτος


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ....

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις