ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Ναι αυτό είναι! Λευκή εβδομάδα μέσα στο μαύρο μας το χάλι!

του Στρατή Μαζίδη
Έχουμε πολύ πλάκα τελικά ως λαός. Είμαστε εντελώς στην κοσμάρα μας δίχως να παίρνουμε ουσίες. Ήρθαν λοιπόν οι ξενοδόχοι των χειμερινών προορισμών και ζήτησαν στη χώρα του καθισιού να εφαρμόσουμε μια ακόμη εβδομάδα διακοπών.
Οι ξενοδόχοι λοιπόν έκριναν ότι για την προβληματική του χειμερινού τουρισμού δε φταίει το γεγονός ότι καταντήσαμε νοικάρηδες στα σπίτια μας, άνεργοι, εργαζόμενοι με € 400,00-500,00 από 1.200,00-1.500,00 και
γενικώς με αναρίθμητες τρύπες στο πορτοφόλι μας.

Όχι! Η αιτία είναι η έλλειψη αργιών.

Οι φωτεινοί εγκέφαλοι αυτής της σπουδαίας, εργατικής και ικανής κυβέρνησης οι οποίοι με εξυπνάδα και καπατσοσύνη μας οδηγούν πάλι σταθερά στην ευημερία, θεώρησαν ότι ισχύει το παραπάνω και ετοιμάζονται να το εφαρμόσουν.

Λες και αυτοί που έχουν ακόμη τη δυνατότητα να ζουν άνετα, τους είναι πρόβλημα να φεύγουν κάθε Σαββατοκύριακο.

Τέτοιου είδους προσεγγίσεις είναι αρκετά επικίνδυνες. Δείχνουν ότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει εδώ και ορισμένα χρόνια.

Λυπάμαι κύριοι αλλά όσες λευκές εβδομάδες και να καθιερώσετε, το μαύρο μας το χάλι δεν κρύβεται με τίποτε.
http://www.freepen.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις