ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ξέρεις από αεροπλάνο;;

Η γνωστή ατάκα του Θανάση Βέγγου, "φίλε, ξέρεις από βέσπα;", έμελλε να ακουστεί παραλλαγμένη, όχι σε ταινία αλλά στην πραγματικότητα και μάλιστα μέσα σε αεροπλάνο εν πτήσει...
Ηταν 20 Δεκεμβρίου του 2013 όταν οι επιβάτες της πτήσης της United Airlines από το Ντε Μουάν της Αϊόβα στο Ντένβερ του Κολοράντο έμελλε να ζήσουν έναν απόλυτο εφιάλτη στον αέρα.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος υπέστη καρδιακό
επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ακολούθησε ανακοίνωση από το πλήρωμα του αεροσκάφους μέσα από την οποία γινόταν έκκληση για γιατρό.
Σύμφωνα με την Telegraph, στην έκκληση ανταποκρίθηκε η Λίντα Αλγουάις, νοσοκόμα από την Καλιφόρνια.
Η Λίντα οδηγήθηκε στο πιλοτήριο, όπου βρήκε τον πιλότο του αεροσκάφους να μουρμουρίζει ακατάληπτα και να έχει χάσει σχεδόν ολοκληρωτικά τις αισθήσεις του, λόγω καρδιακής προσβολής.
Με τη βοήθεια της Ειμι Σόρενσον από το Γουαϊόμινγκ, μίας άλλης νοσοκόμας, η οποία βρισκόταν στο αεροσκάφος, τον οδήγησαν στην κουζίνα όπου δημιούργησαν έναν «τεχνητό απινιδωτή» για να τον επαναφέρουν.
Η τύχη των επιβατών βρισκόταν πλέον στα χέρια τους συγκυβερνήτη, ο οποίος ανέλαβε το πιλοτήριο.
Ωστόσο, η αγωνία κορυφώθηκε όταν ξαφνικά ακούστηκε μία δεύτερη ανακοίνωση: «Εχει κανείς εμπειρία πλοήγησης αεροσκάφους;».
Τελικώς, ωστόσο, η συγκυβερνήτης προσγείωσε το αεροσκάφος σε αεροδρόμιο της Ομάχα, με τον ασθενή πιλότο να επιβιώνει της καρδιακής προσβολής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις