ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Αριστερή Πρωτοβουλία - Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2014
 Επειδή σε κάποιες ιστοσελίδες δημοσιεύτηκαν ορισμένες γραφικότητες σχετικά με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι:
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ συγκροτήθηκε το 2000 και αποτέλεσε ένα διακριτό ρέυμα στο ΠΑΣΟΚ. Με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και
στόχους. Λειτούργησε πάντα συλλογικά χωρίς ‘αρχηγούς’ και ‘στρατηγούς’.

Στάθηκε απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές και διαφώνησε με την πολιτική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα νεοσυντηρητικό μόρφωμα. Προειδοποίησε για τις επιπτώσεις απο τη συγκυβέρνηση και κατέθεσε συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αποχώρησε απο αυτό όταν κάθε προσπάθεια αλλαγής της δεξιόστροφης πορείας του απέτυχε.
Συμμετέχει ενεργά και θα συμμετέχει στην προσπάθεια ανασύστασης και αναγέννησης της Σοσιαλιστικής και Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα. Σε αυτή την προσπάθεια, επίσης, δεν υπάρχουν ‘αρχηγοί’ και ‘στρατηγοί’!
Πολύ περισσότερο δε, πρόσωπα που συνέδεσαν την πολιτική τους στάση με την άκριτη υποστήριξη των μνημονίων, την ψήφιση κάθε αντιλαϊκού μέτρου και τη «νομιμοποίηση» της Κυβέρνησης των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.
Δεν προσφέραμε, ούτε πρόκειται να προσφέρουμε σανίδα σωτηρίας σε όσους βουλιάζουν στον ωκεανό των δεξιών πολιτικών τους επιλογών.
Ο δικός μας αγώνας είναι ξένος με την αγωνία πολιτικής επιβίωσης αυτών που οδηγούν τη χώρα και το λαό στην εξαθλίωση.
Τόσο απλά, τόσο καθαρά!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις