ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

TA ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χριστούγεννα 2013, με αυτοκτονίες από απελπισία, με θανάτους από κρύο, με παιδιά να πεινάνε στα σχολεία, με αρρώστους χωρίς περίθαλψη και φάρμακα, με έναν στους δύο νέους άνεργο και το κυριότερο με όλους μας χωρίς ελπίδα.
Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, το εορταστικό κλίμα έρχεται να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο. Όμως εδώ και πέντε χρόνια, εμείς οι έλληνες νιώθουμε στο πετσί μας πως «κάθε πέρυσι και καλύτερα», σε πείσμα των διαφόρων success stories που κατά καιρούς μας σέρβιραν οι κυβερνήτες μας με διάφορα περιτυλίγματα.
Κάποτε, σύμφωνα με την ιστορία, υπήρχε ένας σκληρός κυβερνήτης που κάθε τρεις και λίγο έβαζε καινούργιους φόρους και
αμέσως μετά ρωτούσε τους συμβούλους του για τις αντιδράσεις των πολιτών. Κάθε φορά οι σύμβουλοί του τον πληροφορούσαν πως ο λαός φώναζε και διαμαρτυρόταν. Την τελευταία όμως φορά, όταν έβαλε ακόμα έναν φόρο, τον πληροφόρησαν ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους και γέλαγε, έκανε πλάκα και τον ειρωνευόταν.  Τότε ο σκληρός κυβερνήτης διέταξε να πάρουν πίσω τον φόρο και είπε στους συμβούλους του: «τα πράγματα είναι άσχημα τώρα».

Μαύρα Χριστούγεννα φέτος για τους Έλληνες, χλευάζουν τους κυβερνήτες στολίζοντας δένδρα με γενόσημα τρίτης διαλογής  και τον εμπνευστή της διάλυσης της Υγείας, ενώ γράφουν με λαμπιόνια ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Τα πράγματα είναι άσχημα, πολύ άσχημα…. 
NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις