ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Κι αντί να χεστεί ο Πολύδωρας, χέστηκε ο Αντώνης

του Στρατή Μαζίδη
"Χέστηκε ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος" λέει ο σοφός λαός. Μάλλον όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε αυτή την άποψη.
Ο Βύρων Πολύδωρας ήταν εξαφανισμένος θα έλεγε κανείς από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και μετά έχοντας κάψει τον εαυτό του με τη γνωστή ιστορία του διορισμού της κόρης του.
Κι εμφανίστηκε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Με το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής του σταδιοδρομίας να βρίσκεται πίσω, φαίνεται
πως δεν μπορούσε να συνυπογράψει σε αυτό το τελειωτικό χτύπημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Η ομιλία του στη Βουλή, ασχέτως αν τον συμπαθεί κανείς ή όχι, η οποία προκάλεσε το χειροκρότημα της αντιπολίτευσης, νομίζω ότι είναι ιστορική.

Δυστυχώς όμως η κατάντια της χώρας και του πολιτικού συστήματος είναι τέτοια ώστε έλληνες βουλευτές που ορκίστηκαν να υπερασπίζονται το λαό, τελικά να τιμωρούνται όταν το κάνουν αυτό.

Αμέσως ακολούθησαν οργισμένα άρθρα και ανακοινώσεις ισοπέδωσης του βουλευτή τα οποία άγγιξαν τα όρια της χυδαιότητας. Αυτά συμβαίνουν όταν είναι κανείς σε κατάσταση πανικού. Για αυτό επιμένω πως δε χέστηκε ο Πολύδωρας.
http://www.freepen.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις