ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Ave Caesar, morituri te salutant

Χωρίς να είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο, λέγεται ότι την εποχή του Κλαυδίου καθιερώθηκε από τον αυτοκράτορα η χειρονομία της γροθιάς με τον αντίχειρα στραμμένο επάνω ή κάτω  ως σήμα για την ζωή ή τον θάνατο των μονομάχων στην ρωμαϊκή αρένα. Στις μέρες μας, η τύχη των σύγχρονων μονομάχων, των κατοίκων
του πλανήτη γη, εξαρτάται από τις αποφάσεις των τραπεζιτών και λοιπών διεθνών τοκογλύφων που, χωρίς χειρονομίες, στα ύπουλα, αποφασίζουν μνημόνια, προϋπολογισμούς λιτότητας και αδιαφορούν για το πόπολο.

Όμως, για τις ανάγκες την επικοινωνιακής προβολής τους και για να χαιρόμαστε εμείς οι παγκοσμιοποιημένοι χαχόλοι με την μεγαλοθυμία τους, χαρίζουν τη ζωή σε …γαλοπούλες.
Έτσι, ο αυτοκράτωρ Ομπάμα, με την ευκαιρία της εορτής των Ευχαριστιών,  χάρισε φέτος τη ζωή στη γαλοπούλα «Popcorn», και μάλιστα ύστερα από διαβούλευση μέσω των κοινωνικών δικτύων!!! (αλήθεια κάτι μου θυμίζει αυτό).  Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο Ομπάμα με μια κίνηση που χαρακτηρίζει τον Προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, απονέμει χάρη στην γαλοπούλα με το με το γαργαλιστικό όνομα «Popcorn», ενώ 32 εκατομμύρια αμερικανοί συμπολίτες του καταφεύγουν σε κοινωνικά συσσίτια για να επιβιώσουν.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις