ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Το 112 αποτελεί μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνιών εκτάκτου ανάγκης >>> όμως, ό κ. Χαρδαλιάς, φορώντας μάσκα, μας έδωσε μια νέα διάσταση της υπηρεσίας αυτής >>> μας είπε ότι το 112 δεν λειτούργησε για να μην προκληθεί πανικός μεταξύ των πολιτών >>> συνεπώς, αν κατάλαβα σωστά, καλώς δεν λειτούργησε στο Μάτι και στην Μάνδρα >>> και καλώς δεν θα λειτουργήσει ποτέ σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης >>> θα υπάρχει όμως εκεί για να μας προστατεύει σε πολύ πιό σοβαρές περιπτώσεις >>> όπως π.χ. για να καταγείλουμε τον γείτονα που έχει δυνατά την μουσική αργά το βράδυ >>> Κύριε Μητσοτάκη, εσείς κάτι λέγατε για εμβόλιο φιλοτιμίας >>> Θα πρέπει λοιπόν να εμβολιστεί επειγόντως με διπλή δόση ο κύριος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του

Ο Χάρης Θεοχάρης ο νέος γενικός γραμματέας Εσόδων, ο άνθρωπος που ορκίστηκε να πιάσει όλους τους φοροφυγάδες είναι και ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει σήμερα τραγικό θύμα της οικονομικής κρίσης.
Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει ότι με μισθό 2.650
ευρώ το μήνα, πρέπει να πληρώνει στεγαστικό δάνειο 1.400 ευρώ, έχει σύζυγο απολυμένη, πατέρα απόστρατο που τον «ψέλνει» γιατί του έκοψαν το 57% της σύνταξής του και μητέρα που έκλεισε το μαγαζί της.
Παρ' όλα αυτά δηλώνει ότι ο αγώνας κατά της φοροδιαφυγής κυρίως των μεγάλων οφειλετών συνεχίζεται.
Δηλώνει ικανοποιημένος με γιατί με την κατάργηση του σήματος τελών κυκλοφορίας εξοικονομήθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ για το κράτος και 500.000 ανθρωποώρες για τους φορολογούμενους, αφού μπορούν πλέον από το σπίτι τους να πληρώσουν.
Δηλώνει ότι σύντομα θα καταργήσει τα ταμεία σε όλες τις Εφορίες γιατί αποτελούν εστία συναλλαγής και διαφθοράς και υποστηρίζει ότι «λίγο-πολύ, όλοι έχουμε κάνει κάτι. Κάποιος με ένα ημιυπαίθριο, κάποιος άλλος που δεν έδωσε απόδειξη, κάποιος που απέκρυψε εισοδήματα ή δεν δήλωσε περιουσιακό στοιχείο. Κατά ένα τρόπο είμαστε όλοι φοροφυγάδες. Οι συλλήψεις και η διαπόμπευση φορολογουμένων πρέπει να γίνονται μόνο για τα "μεγάλα ψάρια", να παραμένουν σαν ένα όπλο στη φαρέτρα μας».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις