ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παπακωνσταντίνου εξαφάνισε την λίστα για να καλύψει το αφεντικό του

Γι' αυτό όλοι παίρνουν πίσω τις "κάθετες αρνήσεις" για την σχέση της οικογένειας με την λίστα!
Ότι γράφαμε από την πρώτη στιγμή. Ο υποτακτικός, διορισμένος που αντλούσε τη νομιμοποίηση του μόνον από τον Γιώργο Παπανδρέου, έπλεξε όλη την σκευωρία με την απόκρυψη της λίστας για να προστατεύσει το αφεντικό του.
Επεδίωξε η λίστα να έρθει νύχτα "θάβοντας" τα παραστατικά, ενώ οι Γάλλοι την έστειλαν νομιμότατα,
βάσει της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, αφού πρώτα πέρασε από το Γαλλικό υπουργείο δικαιοσύνης! (μεγάλη δικαίωση Πεπόνη που βάσισε τις διώξεις για την λίστα ακριβώς σε αυτό το στοιχείο).
Το πρώτο πράγμα που έκανε ο υποτακτικός με το που την πήρε στα χέρια του, μεσάνυχτα στις 30 Σεπτεμβρίου, ήταν να ψάξει τα επίμαχα ονόματα στον υπολογιστή του (τον οποίο έχασε). Έπειτα απέκρυψε την λίστα και εξαφάνισε το πρωτότυπο.
Το στικάκι που δημιούργησε είναι πλέον "καθαρό" αφού μέχρι και η διεύθυνση της Παντελή που έδωσε στον Καπελέρη, ήταν μαϊμού!
Ο Βενιζέλος από την άλλη, φέρεται να έψαχνε και αυτός τα στοιχεία που εμπλέκουν την οικογένεια, σε λιγότερα αρχεία όμως, αφού κάποια είχαν ήδη κάνει φτερά! Όπως όμως έχουμε αποκαλύψει, εφ' όσον ο Βενιζέλος αναζητούσε τέτοια στοιχεία, μάλλον δεν το έκανε για να "προστατεύσει" τον Παπανδρέου, όπως πάλι είχαμε γράψει.
Διαβάστε τι αποκαλύψαμε στις 12 Ιανουαρίου για το θέμα: Για "ανάκριση" κάλεσε ο Βενιζέλος τον Παπανδρέου! Εκδίκηση 5 χρόνια μετά...
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι οι λαλίστατοι των πρώτων ημερών "εξαφανίζονται" και όλοι προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους το όνομα "Παπανδρέου".
-Ο κύριος Μιωνής που διέψευδε οργισμένα, δηλώνει τώρα ότι "δεν γνωρίζει τα φυσικά πρόσωπα" πίσω από την κατάθεση μαμούθ.
-Ο κύριος Παπασταύρου διαψεύδει την πρώτη συνέντευξη του κυρίου Μιωνή ότι "ήταν συνδιαχειριστής στον επίμαχο λογαριασμό" και μιλά για απλή συνεργασία ως δικηγόρος για ένα ελάχιστο μέρος του. Απομακρύνεται όμως από του Μαξίμου.
-Η κυρία Παντελή βρίσκεται σε άγνωστη διεύθυνση στη Νότια Γαλλία (βρε κάποιος κύριος Μαργέλλος δεν είχε εξοχικό στη Ν. Γαλλία;), αρνούμενη πεισματικά να διαψεύσει την ύπαρξη πολιτικής οικογένειας πίσω από τον λογαριασμό.
-Ο λεβέντης Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ δεν πήρε λέξη πίσω από την κατάθεση του παρά τις απειλές.
-Και σήμερα, ο κύριος Μπόμπολας, ταυτίζει τον Γιώργο Παπανδρέου με το ...χαβιάρι!
Εάν δεν υπάρξουν αλγεινές για την πατρίδα εξελίξεις, οι εγκληματίες είναι ένα βήμα πριν την τιμωρία.
Aπό το olympia.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις