ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κορίτσια ο Τατσόπουλος….

του Στρατή Μαζίδη
Απίστευτος ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος δήλωσε: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”.”
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ ο κος Τατσόπουλος, συγγραφέας 17 βιβλίων όπως είχε απαντήσει οργισμένος στο χαρακτηρισμό του “ανεπάγγελτου” σε διαδικτυακή εκπομπή, έχει πάει με τη μισή Αθήνα. Καλά μου έλεγε κάποτε
ένας φίλος “ένα μεγάλο κρεββάτι είμαστε όλοι Στράτο μου”.
Πάντως μόνο ένας ανεπάγγελτος διαθέτει τόσο χρόνο για να πάει με τη μισή Αθήνα. Για πολλαπλασιάστε 2.500.000 * Χ χρόνο του κάθε “άλματος”.
Εν πάση περιπτώσει ο κ. Τατσόπουλος προκάλεσε τον ελληνικό λαό με τα όσα άφηνε να εννοηθούν για τους ήρωες του 1821, έσπευσε στο “Χυτήριο” να υπερασπιστεί μια χύμα παράσταση, δήλωσε ντροπή που δεν είναι ομοφυλόφιλος και γενικώς προκαλεί όπως και όσο μπορεί για να διατηρείται στην επιφάνεια.

Κάποτε μάλιστα ο Αλέκος Τζανετάκος ρωτούσε το Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία στην οποία υποδυόταν το ψευδομεγαλοεφοπλιστή Ανδρέα Τεπενδρή λίγο πριν πάρουν το κρις κραφτ για να πεταχτούν στην απέναντι ακτή.

- Κι αν βουλιάξουμε μέσα στη νύχτα; Θα πνιγούμε!

- Όχι ρε! Θα επιπλεύσουμε!

- Γιατί;

- Γιατί είμαστε φελλοί! (και χλατς αρπάζει τη σφαλιάρα του ο Τζανετάκος).

Μήπως κε Τσίπρα ήρθε η ώρα να πετάξεις ορισμένους από το ΣΥΡΙΖΑ με τις κλωτσιές; Διότι κι αναγωγικά να το πάρουμε, ο Πετράν έχει πάει με το μισό κόμμα.

Δυστυχώς όμως κε Τατσόπουλε σου έχω μια δυσάρεστη έκπληξη. Υπάρχουν κι άλλοι που τα έχουν καταφέρει πολύ καλύτερα από σένα. Ο κος Σαμαράς για παράδειγμα με τα τελευταία μέτρα που ψήφισε πήδησε όλη τη χώρα κανονικότατα… Και μάλιστα μονομιάς!

Ας σοβαρευτούμε όμως

Δυστυχώς η πτώση του επιπέδου του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είναι μόνο για γέλια, είναι και για κλάματα. Για σκεφτείτε το. Σε μια εποχή που η χώρα βουλιάζει ένας από τους 300 που εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός είναι ο κος Τατσόπουλος. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος καλείται να υποβάλλει προτάσεις, να αναδείξει ένα όραμα, να καταθέσει ένα σχέδιο για την ανάκαμψη της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος, ο επιβήτορας της πρωτεύουσας είναι δυνατό να μετέχει μιας αυριανής κυβέρνησης! Οπότε όσοι δε φύγαμε ακόμη για το εξωτερικό, προλαβαίνουμε να κλείσουμε εισιτήρια.

Τι να πει κανείς;

Τόση βρωμιά. Τόση μπόχα. Τόση αηδία. Προτείνω να πάμε όλοι μας να κάνουμε ένα καλό μπάνιο. Σαν αυτό που κάνουν οι κοπέλες μετά την επαφή με τύπους που το παίζουν κάποιοι…

Τελικά δεν είναι τυχαίο που η χώρα κατήντησε μπουρδέλο…

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις