ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Το 112 αποτελεί μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνιών εκτάκτου ανάγκης >>> όμως, ό κ. Χαρδαλιάς, φορώντας μάσκα, μας έδωσε μια νέα διάσταση της υπηρεσίας αυτής >>> μας είπε ότι το 112 δεν λειτούργησε για να μην προκληθεί πανικός μεταξύ των πολιτών >>> συνεπώς, αν κατάλαβα σωστά, καλώς δεν λειτούργησε στο Μάτι και στην Μάνδρα >>> και καλώς δεν θα λειτουργήσει ποτέ σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης >>> θα υπάρχει όμως εκεί για να μας προστατεύει σε πολύ πιό σοβαρές περιπτώσεις >>> όπως π.χ. για να καταγείλουμε τον γείτονα που έχει δυνατά την μουσική αργά το βράδυ >>> Κύριε Μητσοτάκη, εσείς κάτι λέγατε για εμβόλιο φιλοτιμίας >>> Θα πρέπει λοιπόν να εμβολιστεί επειγόντως με διπλή δόση ο κύριος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Αντιδράσεις στη Γερμανία για το νόμο που απαγορεύει την...κτηνοβασία

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην πιο ισχυρή χώρα της Ευρώπης, καθώς μία ομάδα «ζωόφιλων» διαμαρτύρεται κατά ενός νέου νόμου που τους απαγορεύει να συνευρίσκονται ερωτικά με ζώα!
Η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης ήδη υπάρχοντος νόμου με την
αιτιολογία ότι οι «ζωόφιλοι» συνάπτουν ερωτική σχέση με τα ζώα μόνο όταν είναι σίγουροι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους.
Το φοβερό είναι ότι ο επικεφαλής της οργάνωση Μίχαελ Κίοκ δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι συζεί με την Κέισι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Υποστηρίζει, ακόμη, ότι στη Γερμανία υπάρχουν περίπου 100.000 άνθρωποι που συνάπτουν τέτοιες σχέσεις .
Για την ιστορία, υπάρχει ήδη ένας νόμος στη χώρα που απαγορεύει την κτηνοβασία μόνο όταν οδηγεί σε τραυματισμό ζώο και πλέον εξετάζεται η τροποποίησή του για να απαγορευτεί γενικώς αυτή η πρακτική.
«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.
Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.
Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις