ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Έμαθαν πως.... και πλάκωσαν και οι Πακιστανοί....

Δεν μας έφτανε το ΔΝΤ, η Μέρκελ, και οι λοιποί «φίλοι» μας που μας ελέγχουν τι φάγαμε, τι ήπιαμε, πόσα θα ξοδέψουμε, δεν μας φτάνει η ξεφτίλα στην οποία μας οδήγησαν ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο, τώρα πλάκωσαν και οι Πακιστανοί, με την βοήθεια του Χρυσοχοΐδη.
Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία και με υπερηφάνεια παρουσιάζει και σχετικές φωτογραφίες.
«Tις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κλειστής Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής
επισκέφθηκαν, σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, εκπρόσωποι Κοινοτήτων Μεταναστών Ασιατικών Κρατών, που βρίσκονται στη χώρα μας, συνοδευόμενοι από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι εκπρόσωποι των μεταναστών επισκέφθηκαν τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των ομοεθνών τους και συνομίλησαν με αρκετούς από αυτούς.
Στην αντιπροσωπεία των Κοινοτήτων Μεταναστών συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας Πακιστάν και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταναστών Ελλάδας κ. Syed Mohamed Jamil, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιράκ κ. Ahmad Khalis, ο κ. Mohammad Afzal Bhatti, μέλος της Πακιστανικής Επιτροπής Ελλάδος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μπανγκλαντές Dr. Zainul Abedin, ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Αφγανιστάν κ. Pashton Zalme, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαρόκο κ. Abd Benbrahim και ο κ. Mohamed Bashlr Shad, εκπρόσωπος της Ινδικής Κοινότητας.»
Ενώ οι συνδικαλιστές των λαθρομεταναστών ελέγχουν την Ελληνική Πολιτεία επειδή δεν της έχουν καμία εμπιστοσύνη, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των ομοεθνών τους, ο Χρυσοχοΐδης αισθάνεται τόσο περήφανος που εξέδωσε δελτίο τύπου.
Ο Πακιστανός "ελεγκτής" επί το έργον...
Ότι και να σκεφτώ, ότι και να γράψω δεν μπορεί να αποδώσει τα συναισθήματα ντροπής,  εξευτελισμού αλλά και οργής που με κυριεύουν.
Την Κυριακή, θέλω να ελπίζω, ότι οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν τέλος στο δράμα που ζούμε.
Α.Α.

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html


η χρυση ευκαιρια! Οταν ακολουθουμε την παλια ρηση!
Ας εκμεταλλευτουμε τους εκμεταλλευτας!

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή ! Όλος ο κόσμος αυτό συζητά. Θα γίνει σεισμός την Κυριακή το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις