ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Νέα πρωτοβουλία Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, σκέφτεται (στο μέτρο των πεπερασμένων δυνατοτήτων του, ως παγκόσμιου στοχαστή), να ζητήσει αρμοδίως να ενταχθεί η Ελλάδα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Ως αιτιολογία θα προβάλλει ότι η Ελλάς «πέτυχε το μεγαλύτερο κούρεμα χρέους στην παγκόσμια ιστορία»
Ο ιός της Μαργαρίτας είναι τόσο χαρούμενος για τα επιτεύγματά του, που σήμερα έγραψε στο Facebook: «Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρο τον κόσμο, ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία.
Η συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα, το λεγόμενο
PSI, ολοκληρώνεται με θετικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του χρέους, αλλά και για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.
Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται.
Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους.
Με σοβαρότητα και συνέπεια, αγωνιστήκαμε για να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της 26ης και 27ης Οκτωβρίου, που και αυτές ήρθαν μετά από σκληρές προσπάθειες σε ένα αντίξοο διεθνές περιβάλλον.» ....και άλλα διάφορα, όμοια με όσα έλεγε εδώ και δύο χρόνια.
Οι πολίτες αντέδρασαν ασμένως στην δημοσίευση και για να διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας, σταχυολογήσαμε ορισμένα σχόλιά τους:

Αλλού βαρούν τα όργανα αλλού χορεύει η νύφη...

Θα τον πείραξε το αεροπλάνο, δεν μπορεί...

Αυτός η αφιονίζεται ή είναι πολύ έξυπνος...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Εσύ Γιώργο τι θυσία έκανες σαν Έλληνας;

Άντε ρε πάρε το πράσινο παπί σου και ξεκουμπίσου

Έχω 2 ευρώ από τον μισθό μου ρέστα! Πού να τα ξοδέψω; Λέω να πάω να ψηφίσω την Κυριακή 18.3.12 ! Αλλά ποιόν;

Μάλλον πρέπει να μιλήσουμε την γλώσσα της μάνας του για να μας κατανοήσει.

Ελπίζω τώρα να χαίρεστε κε Παπανδρέου με την κατάσταση της κοινωνίας!!! Αναρωτιέμαι αν βγάζετε κι εσείς φαγητό σε σακούλα κάθε βράδυ κ αν την κρεμάτε στον κάδο της γειτονιάς σας για τους άστεγους και τους πεινασμένους...

Να συγκρίνουμε το προγραμματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου γιατί το έχω και πρόχειρο, και να δούμε τι κάνατε; Είναι κωμικοτραγικό. Υποσχεθήκατε και τάξατε πράγματα που ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ να κάνετε, και δεν κάνατε τίποτα

Καλά εσύ δεν έλεγες ότι θα πληρώσεις και το τελευταίο σεντς χρέους, τόσο γρήγορα ξεχνάτε, εσύ δεν έλεγες ότι βάζεις και το σπίτι σου στο Καστρί, σε ποιον θα το δώσεις τώρα, εσύ δεν έλεγες λεφτά υπάρχουν και μοίραζες επιδόματα ακόμα και σε εκατομμυριούχους, τώρα πετύχαμε όχι εσύ, εσείς ο Παπαδήμος, και χωρίς μισθό εσύ όμως δεν αποχώρισες από το μισθό σου τουλάχιστον, και κανένας σας για την καταστροφή που κάνατε

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!! Τουλάχιστον ρε αδελφέ να τα δούμε και εμείς ευχάριστα...
-----------
Πάντως ο κ. Παπανδρέου φαίνεται να είναι αμετάπειστος, και θα κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι το Λονδίνο, στην έδρα του οργανισμού Γκίνες, για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Ελλάδος και στην συνέχεια θα πεταχτεί μέχρι τη Στοκχόλμη για να διερευνήσει τις πιθανότητες που έχει ο ίδιος να του απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ στην οικονομία.
Θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα εξέλιξη.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις