ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο στη νεολαία για την στάση της, στην παρέλαση των Ιωαννίνων


Πρωτοφανή γεγονότα σημάδεψαν τη χθεσινή παρέλαση στα Γιάννενα για την 99η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους, με αρνητικούς πρωταγωνιστές μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς που παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους.
Σημαιοφόρος σχολείου, ενώ περνούσε μπροστά από την εξέδρα, καθύβρισε τους επισήμους και φάνηκε να τον ακολουθούν και άλλοι.
Παράλληλα, μαθητές δύο σχηματισμών λυκείων
που ακολουθούσαν, με προτροπή των δυο καθηγητών-συνοδών τους, γύρισαν επιδεικτικά το κεφάλι τους στην αντίθετη πλευρά από την εξέδρα, ενώ κάποιοι από τους μαθητές μούντζωναν συγχρόνως τους επισήμους και άλλοι ξεσπούσαν σε... γέλια.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο καθηγητές γυμναστές που συντόνιζαν τα δύο λύκεια όταν οι μαθητές έφτασαν στο ύψος της εξέδρας, έδωσαν το πρόσταγμα «κλείνατε επ΄αριστερά», -αντί του ορθού «κλείνατε επί δεξιά»- και εκείνοι, με μια συντονισμένη ενέργεια, που έδειχνε ότι μάλλον είχαν προβάρει πιο πριν την ενέργειά τους, γύρισαν το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Στη συνέχεια και οι μαθητές ενός τρίτου λυκείου, χωρίς κάποια προτροπή του συνοδού γυμναστή τους, μούντζωσαν ομαδικά τους επισήμους.
πληροφορίες απο :  ΤΟ ΒΗΜΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις