ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Νέο πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ, τώρα διαβάζουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν το μνημόνιο

Νέα προβλήματα αντιμετωπίζει η πνευματική συνοχή του ΠΑΣΟΚ, καθώς το προσχέδιο της νέας δανειακής σύμβασης δεν είναι κατανοητό από όλους.
Οι σύντροφοι, από το (σύν- τροφή, μαζί στην τροφή), λόγο της παρατημένης φτώχειας παρουσιάζουν συμπτώματα αδυναμίας συγκέντρωσης, και αποστήθισης της νέας δανειακής σύμβασης.
Λόγο του επείγοντος των περιστάσεων, ο σύν-τροφος με την τροφή, ο κουλουράς του κιλικίου έχει ζητήσει να σπεύσει ο Κουλούρης, επειγόντως να αγοράσει κουλούρια.
Θέμα έχει προκύψει, και με το παλαιό ΠΑΣΟΚ, το οποίο ζητά να μπει στην νέα δανειακή σύμβαση ιδική παράγραφος, για τα οικολογικά και την προστασία της καρέτα καρέτα.
Ο σύμφωνα με το πάντα καλά πληροφορημένο και υπεύθυνο προωθήσεως των ιδεών του ΠΑΣΟΚ, μέγκα τσάνελ, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουν μετεξεταστέοι της νέας δανειακής σύμβασης
τουλάχιστον έξι πρωτοκλασάτα στελέχη του κινήματος.
Ο Παπανδρέου, όπως μεταδίδει και ο Χασαπόπουλος θα υπογράψει στην αγγλική γλώσσα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΠΑΣΟΚ, θα υπογράψουν στην ελληνική.
Ο Σύντροφος Βενιζέλος, υπόσχεται ότι εφόσον δεν μπορέσει εντός των επόμενων μηνών να μπει πάτος στο βαρέλι, θα ζητήσει από τον Μπουτάρη να μεταφέρει ένα άλλο βαρέλι στο Υπουργείο.
Θέμα όμως έχει προκύψει και με τους υπεύθυνους καταστατικού του κινήματος οι οποίοι ζητούν τον απόλυτο σεβασμό της παραγράφου του καταστατικού, σχετική με την πολυπολιτισμικότητα, οι οποίοι ζητούν την μετάφραση της σύμβασης, στην αφγανική, την Παλαιστινιακή, πακιστανική, ινδική, αιγυπτιακή Κτλ, γλώσσες, και να μοιραστούν αντίγραφα στους συντρόφους της Υπατίας .
Πρώην σοσιαλιστής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις