ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος: Θα γίνει μακελειό εάν διωχθεί πολιτικά ο Παπανδρέου

Λίγες ώρες μετά την διαβίβαση της δικογραφίας για το έλλειμμα του 2009 στη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει ότι όποιος επιχειρήσει πολιτικά να προσβάλλει τον Γιώργο Παπανδρέου για την πολιτική του, η χώρα θα αλλάξει πορεία και από εκεί που πηγαίνει να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό.
Σε συνέντευξή του στο MEGA ο Ανδρέας Λοβέρδος αναγνώρισε καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων και δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ κατά την προεκλογική περίοδο η οποία επέφερε λάθη.
«Έπρεπε να έχουμε αποφασίσει πολύ πιο σκληρές πολιτικές», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι οι όποιες πολιτικές παροχές θα έπρεπε να δοθούν σε σύνδεση με τη μείωση της σπατάλης του κράτους.
Ο Υπουργός Υγείας άσκησε κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση για την έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής, και τη
μη άρση γραφειοκρατικών εμποδίων σε πέντε κρίσιμους τομείς. «Δεν υπήρχε αντίβαρο στις υφεσιακές πολιτικές», ενώ αναφερόμενος στο Μνημόνιο, υπενθύμισε ότι η κατάρτιση του κειμένου χρειάστηκε να γίνει εντός λίγων ημερών και υπό το βάρος μιας επικείμενης πτώχευσης. «Αν η χώρα πήγαινε στη δραχμή, δεν θα είχαμε να φάμε», ανέφερε.
http://www.iefimerida.gr/

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XEXEXEXE!!!!
MAKELEIO EEE?
POIOS EISAI RE MPINE LOVERDO?
OYTE O ZAXARIADHS ELEGE TETOIES PAPARIES

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις