ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος είσαι εσύ ρε, ανάξιε εκπρόσωπε των Ελλήνων πολιτών;;

Μέσα σε ένα παροξυσμό αυθαιρεσίας, αλαζονείας, χυδαιότητας αναξιοπρέπειας, απαξίωσης των κοινοβουλευτικών θεσμών, αλλά και σε μια κρίση τρέλας του μεγαλείου, ο Βενιζέλος μιλώντας στην Βουλή, είπε ότι αν και θα έπρεπε, δεν θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το περίφημο PSI.
Ποιος είσαι εσύ ρε, αποτυχημένε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, που τολμάς να λές κατάμουτρα στους εντολείς σου, στους Έλληνες πολίτες, ότι δεν τους δίνεις λογαριασμό για το πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά τους;
Ποιος είσαι εσύ ρε, που σύμφωνα με τον διεθνή τύπο είσαι ο πλέον αποτυχημένος υπουργός οικονομικών, που τολμάς τώρα να ισχυρίζεσαι ότι κάνεις «κρίσιμες και δύσκολες
διαπραγματεύσεις», ερήμην των ανθρώπων που σε εμπιστεύτηκαν;
Ποιος είσαι εσύ ρε, που ως μοναδικό έργο κατά την πολυετή πολιτική σταδιοδρομία σου, έχεις να επιδείξεις το κατάπτυστο νομοθετικό καρκίνωμα, το νόμο περί της (μη) ευθύνης των υπουργών, που τολμάς τώρα να αποκρύπτεις στοιχεία για την τύχη του τόπου μας;
Ποιος είσαι εσύ ρε, που μας έχεις οδηγήσει από την μια οικονομική καταστροφή στην άλλη, που νομίζεις ότι θα σώσεις το τομάρι σου, εκστομίζοντας ηλιθιότητες περί σωτηρίας της χώρας;
Ποιος είσαι εσύ ρε;;
Δ.Μ.

3 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥΡΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ-ΜΑΖΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΤΩΝ, ΝΕΚΡΩΝ, ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,ΝΕΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ, ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ??

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΜΑΣΩΝΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ??

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΡΩΚΤΟΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ??


ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΨΥΧΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΗΣ-ΑΚΡΑΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟ ΤΕΡΑΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΙΡΙ,ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΥΠΑΣ, Η ΥΑΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΨΟΦΙΜΙΑ, ΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΝΕΟΚΟΠΑ, ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ?

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ?

ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΧΘΗΡΟΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΟΛΛΟΣΣΟ ΚΑΙΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Βενιζέλο πές αλεὐρι....η αγχόνη σε γυρεύει!!!!!
Έρχεται η ώρα σας.Διάβασε λίγη ιστορία να μάθεις
το τέλος του Μουσολίνι και της γκόμενάς του Πετάτσι κρεμασμένοι 3 μέρες ανάποδα για να τούς φτύνουν οι πολίτες!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις