ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ KAI TOY EIΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ EXTRA 3. ΩΡΑ 11.25 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

17 αστυνομικοί, μία γυναίκα εισαγγελέας και ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου δεν ήταν αρκετοί για να συλλάβουν, 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (που εξέπνεε η αυτόφωρη διαδικασία), τον δημοσιογράφο του EXTRA Γιάννη Παπαγιάννη σε δεύτερη ανεπιτυχή έφοδο μέσα σε 24 ώρες, μετά από μήνυση που του είχε υποβάλλει από το μεσημέρι της Δευτέρας ο ρεπόρτερ, Στέφανος Χίος για συκοφαντική δυσφήμιση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο κανάλι του Περιστερίου εκτυλίχθηκαν κωμικοτραγικές σκηνές.
Οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα εισέβαλαν στο κανάλι και άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια και τα studio. Ο Παπαγιάννης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε κρυφτεί σε κάποιο δώμα λαχανισμένος από το
φόβο του ενώ ο υποδιοικητής απειλούσε θεούς και δαίμονες να βγει και να παραδοθεί.
Σε ανύποπτη στιγμή έπεσε πάνω στους τρείς αστυνομικούς σωματοφύλακες του Παπαγιάννη (που του έχει διαθέσει το Υπουργείο Ξύλου του Πολίτη) και φέρεται να τους είπε: "Τι κάνετε ρε εσείς εδώ;", τον βλέπατε και δεν τον πιάνατε;", ενώ φέρεται να σημείωσε τους αριθμούς τους, γεγονός που μυρίζει αναφορά.
Τελικά οι αστυνομικοί έφυγαν άπραγοι, ο Παπαγιάννης πήγε σπίτι του αναψοκοκκινισμένος και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση πάει σε προανάκριση και ορισμό τακτικής δικασίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Χίος φέρεται αποφασισμένος να υποβάλει μήνυση και στους 3 αστυνομικούς για υπόθαλψη εγκληματία.
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και θα μπορούσε να έχει τίτλο "πως ξεφτυλίζεται το κύρος της ΕΛΑΣ". Φανταστείτε να ήθελαν οι μπάτσοι να πιάσουν τον Παλαιοκώστα τι θα γινότανε. Άντε παιδιά, την επόμενη φορά με τα ΕΚΑΜ.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις