ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Λεπτομέρειες....

Στις επονείδιστες επιστολές των Παπαβενιζέλου προς την κ. Lagarde, το δίδυμο της συμφοράς επιβεβαιώνει ότι θα εκπληρώσουν και θα τιμήσουν τις υπογραφές πού ήδη έχουν βάλλει στα διάφορα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κλπ. Ο απόλυτος εξευτελισμός των δύο αυτών ανθρώπων, δυστυχώς έχει αντίκτυπο σε όλους μας. Ο απόλυτος ραγιαδισμός δύο πολιτικών αποβλήτων, προκειμένου να διατηρηθούν, έστω λίγες εβδομάδες ακόμα στην εξουσία.
Δείτε τώρα ότι για τον Παπανδρέου η κ. Lagarde είναι general director του IMF, ενώ για τον
Βενιζέλο είναι managing director of the IMF. Θα μου πείτε ότι ψάχνω ψύλλους στ΄ άχυρα. Μπορεί, όμως αυτά που για εμάς είναι «λεπτομέρειες», για τους γραφειοκράτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, οι «λεπτομέρειες» έχουν μεγάλη σημασία και μάλιστα όταν πρόκειται για επικοινωνία με τους κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες μιας χώρας.
Θ. Στρατάκος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις