ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η Φινλανδία πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε. Ο κ. Βενιζέλος πανηγυρίζει..(πάλι) και ο Παπανδρέου πήγε διακοπές (πάλι...)

Το να δανείζεται κάποιος όταν το έχει ανάγκη με επαχθείς για αυτόν όρους, το έχουμε ξανακούσει και ακόμα καλύτερα το έχουμε βιώσει καλά οι Έλληνες.
Συμφωνίες όμως, με τον δανειζόμενο να δίνει λεφτά για να τους εγγυηθεί το δάνειο πρώτη φορά ακούμε και μάλιστα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιό θα είναι αυτό το ποσό. Οι εγγυήσεις θα είναι εμπράγματες ή όχι. Η κυβέρνηση το αρνείται κατηγορηματικά. Γιατί να τους πιστέψουμε μέσα στα τόσα ψέμματα που έχουν πει στον ελληνικό λαό; Σκεφτείται ότι αυτές οι συμφωνίες γίνονται με τον λαό να βρίσκεται σε διακοπές, μακρυά
από τις πηγές ενημέρωσης.
Όπως εξήγησε η Φινλανδή υπουργός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από την πλευρά της Ελλάδας θα κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στη Φινλανδία, το οποίο και θα επενδυθεί. Το ποσό αυτό μαζί με τους τόκους θα είναι ανάλογο της συνεισφοράς της Φινλανδίας στη βοήθεια που θα λάβει η Ελλάδα από τον EFSF.
Η Ουρπιλάινεν δήλωσε ότι το ύψος των εγγυήσεων δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί και ότι σκοπεύει να καταθέσει το χρηματοδοτικό σχήμα προς έγκριση στις άλλες χώρες της ευρωζώνης αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Επανέλαβε, παράλληλα, τη θέση της κατά της έκδοσης ευρωομολόγων ως μέσου αντιμετώπισης της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις