ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

52.750.000 € ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

Πέρυσι, το ΙΚΑ πλήρωσε περίπου 100.000.000 €  για υπερωρίες,  (δείτε ΕΔΩ). Φέτος ΜΟΝΟΝ για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, οι Σαχινιδοκουτρουμάνιοι κέρβεροι του μνημονίου, υπέγραψαν αποφάσεις για υπερωρίες κλπ των υπηρεσιών του ΙΚΑ, ύψους 52.750.000 €.
Έτσι για να ευθυμήσετε και μετά να οργισθείτε, παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις υπερωριών, από τις οποίες, με μία απλή διαίρεση, προκύπτει ότι οι εργαζόμενοι παίρνουν υπερωρίες ακόμα και όταν βρίσκονται σε … άδεια.
"...για το 2ο Νοσοκομείο ΙΚΑ ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης για εξήντα οκτώ (68) ειδικευόμενους γιατρούς μέχρι 73.848 ώρες συνολικά,..."
"Για νυχτερινή εργασία εργασίμων ημερών που παρέχεται για τη συμπλήρωση της υποχρεωτικής εβδομαδιαίας εργασίας, για τετρακόσιους εβδομήντα επτά (477) διοικητικούς υπαλλήλους, τριακόσιες δεκατέσσερις χιλιάδες τριακόσιες ογδόντα οκτώ (314.388) ώρες."
Τώρα το ΙΚΑ,  πρότυπο έντιμης, χρηστής και διαυγούς διοικήσεως, βγαίνει στην γύρα για δανεικά, προκειμένου να πληρώσει τις συντάξεις του Αυγούστου.
oπωπητήρ JR

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις