ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΙ ΕΘΕΛ-ΟΝΤΕΣ....

Ωστε λοιπόν ακροδεξιοί, συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, είναι αυτοί που είδαμε στο VIDEO του ALTER (ΕΔΩ) να φυγαδεύονται από αστυνομικούς στο προαύλιο της Βουλής. Σύμφωνα με "αυθόρμητη" ομολογία των ανθρώπων που εμφανίζονται στην φωτογραφία, πρόκειται για  συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, πράγμα που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΘΕΛ, κ. Μιχάλης Λιαγούρης.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των διαφόρων πράσινων κολλάδων, που υπάρχουν τόσοι πολλοί "ακροδεξιοί" εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ, ώστε να έχουν τέτοια ευρεία εκπροσώπηση στο συνδικαλιστικό όργανό της.
Εκτός και αν πρόκειται, όπως πολύ το φοβούμαι, για μια κατασκευασμένη δικαιολογία της πλάκας, όπου διάφοροι αναξιόπουστοι ΕΘΕΛ-οντές, υπερασπίζονται εκ καθήκοντος το παρακράτος των αναξιοπουσταράδων..
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις